Такер: "В Говерле пока никаких проблем"

2009 г., 15 декабря, 20:36

- Які враження залишив поєдинок проти рівненського Пульсара, що став для тебе дебютним у складі Говерли?
 
- Мої враження, безперечно, дуже позитивні. Перш за все хотів би зазначити, що в мене давно не було ігрової практики. Тому дуже дякую партнерам по команді, які допомогли мені у цьому матчі комфортно почувати себе на майданчику та добре влитися у гру.
 
- Чи міг би дати оцінку своєму дебютові за п’ятибальною шкалою?

 
- У своєму першому матчі за Говерлу я оцінюю свою гру на два бали. Я зробив декілька поспішних кидків, дещо недопрацював у захисті. Звісно ж, розумію і знаю те, над чим мені потрібно зараз працювати.
 
- Як проходить процес адаптації у новій команді?

 
- Я досить вільно почуваю себе у Говерлі та й загалом у місті Івано-Франківську, тож з адаптацією практично немає проблем. Допомагають усі, а найбільше, звісно ж, мої співвітчизники Патрік Спаркс і Майк Фрейзер.
 
- Що можеш сказати про підтримку місцевих уболівальників?

 
- О, я дуже вдячний місцевим шанувальникам баскетболу за неймовірну підтримку, яку вони влаштували під час суботньої гри. Для мене це було дуже важливо.
 
- Скільки часу потрібно тобі для того, щоби набрати оптимальну форму?
 
- Попередніх декілька місяців я намагався підтримувати свої фізичні кондиції – бігав, працював у тренажерному залі. Але увесь цей час не мав баскетбольної практики. Для того, щоби набрати свої 100% ігрової форми мені треба, приблизно, 3-4 тижні. Просто потрібно відчути ритм гри, одержати необхідну ігрову практику, а також пристосуватися до своєї нової команди та й української Суперліги, загалом.
 
- Наступний матч Говерла проведе на майданчику львівської Галичини – команди, яка перемогла минулого тижня наш клуб в рамках чемпіонату. Що можеш сказати відносно сьогоднішнього поєдинку?
 
- Мені довелося спостерігати за перебігом матчу Говерла – Галичина з трибуни, адже тоді я ще не був заявлений за свій нинішній клуб. Скажу так: суперник в нас буде не з легких, але ми повинні брати реванш у львів’ян за прикру домашню поразку, яка мала місце минулого тижня.
 


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK