Футзал. Ураган определился с планами на межсезонье

2010 г., 28 июня, 19:58
Їхня географія є доволі широкою - від узбережжя Чорного моря до підніжжя карпатських Бескидів у Польщі. А завершиться все в рідному Івано-Франківську, котрий наприкінці літа втретє поспіль прийматиме відкритий Кубок Галичини 2010.

Після відпустки ураганівці, як доречі і торік, зустрінуться 5 липня у селищі Кароліно-Бугаз Овідіопольського району Одещини. Акцент першого збору буде приділений фізичній підготовці. Частина занять проходитиме на піщаних пляжах, частина - у тренажерному залі. Друга половина місяця пройде в режимі дворазових тренувань: вранці - на повітрі, ввечері - в ігровому залі Овідіополя, де, можливо, пройде кілька спарингів з місцевими командами.

Повернувшись додому на кілька днів, вже 3 серпня Ураган вирушить у польське місто Бєльсько-Бяла, у якому франківці минулоріч також проводили другий збір. 5-8 серпня там вдруге пройде міжнародний турнір Beskidy Futsal Cup 2010. Вже підтвердили участь у змаганнях донецький Шахтар, російська ТТГ-Югра, польські Академія та Рекорд, чеський ЕРА-ПАК і словацький Слов-Матік. До 19 серпня підопічні Сергія Гупаленка пробудуть в Польщі (можливі ще кілька товариських матчів), після чого повернуться до Івано-Франківська.

Столиця Прикарпаття втретє поспіль прийматиме Кубок Галичини. Цьогоріч дев'ятий за ліком турнір також буде міжнародним, однак остаточна дата проведення поки залишається невідомою, оскільки передсезонні плани багатьох російських клубів Суперліги, яких би хотіли побачити на турнірі в Івано-Франківську, вже зверстані. Наразі ведуться перемовини з командами з Росії, Білорусі, Польщі, Грузії та Азербайджану. Тут багато що буде залежати від темпів реконструкції манежу Коледжу фізвиховання. Принаймі наразі розглядаються дати з 20 по 25 серпня чи 24-29 числа. Новий чемпіонат України мав би розпочатися 4 вересня.

Ураган у міжсезонні:

1 червня - 3 липня - відпустка, робота за індивідуальними планами;

5-30 липня - перший збір у смт. Кароліно-Бугаз та Овідіополі (Одеська область);

3-19 серпня - виїзд до Польщі, другий збір у м. Бєльско-Бяла;

5-8 серпня - міжнародний турнір Beskidy Futsal Cup 2010 у Польщі;

21-31 серпня - заключний збір в Івано-Франківську (дворазові тренування, спаринги)
друга половина серпня - міжнародний турнір Кубок Галичини-2010.

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK