Олександр Усик: коли і з ким наступний бій

ISPORT.ua розповідає, з ким проведе поєдинок український чемпіон.
2023 г., 28 серпня, 12:05
Олександр Усик / Getty Images
Олександр Усик / Getty Images

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик провів поєдинок з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.

Поєдинок завершився перемогою українського боксера, який технічним нокаутом у дев'ятому раунді здолав зіркового британця.

Бій також не пройшов без скандалу – у п'ятому раунді Дюбуа завдав удару нижче пояса, через який українцю знадобилося кілька хвилин на відновлення. Після поєдинку команда британця має намір подати апеляцію, адже не погоджується з рішенням рефері. Дюбуа впевнений, що удар був легальним і перемогти мав нокаут.

Читайте також: Усик - Дюбуа: відео кращих моментів та огляд бою

Незважаючи на всі розмови, Усик зосереджений на майбутньому. Одразу після поєдинку розпочалися розмови про те, хто стане наступним суперником Олександра.

Хто наступний суперник Олександра Усика:

  • Тайсон Ф'юрі - власник пояса за версією WBC

Усик та Ф'юрі могли провести поєдинок ще раніше, але переговори між командами зірвалися. Відразу після перемоги над Дюбуа українець заявив, що хоче вийти в ринг із "Циганським королем":

Я готовий завтра. Готовий наступний поєдинок провести з Ф'юрі, але чи хоче він цього без поняття.

Зараз українець відпочиватиме, але його команда розпочне роботу над потенційним поєдинком із Ф'юрі, який у жовтні проведе виставковий бій із Френсісом Нганну.

У ЗМІ ходили розмови, що поєдинок за абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі може пройти на початку наступного року у Саудівській Аравії. Подивимося, як цього разу команди проведуть переговори.

Читайте також: Стала відома умова для реваншу Усик - Дюбуа

  • Філіп Хргович – обов'язковий претендент за версією IBF

Хорватський суперваговик був у черзі на бій з Усиком після Дюбуа. Саме хорват зараз є головним кандидатом на поєдинок, якщо Ф'юрі та Усик не зможуть домовитися.

Менеджер українця Егіс Клімас пояснив деталі:

Хргович є обов'язковим претендентом, але якщо ми зможемо отримати об'єднавчий бій, то підемо на це. Якщо ми не зможемо домовитись щодо цього поєдинку, то Хргович стане наступним суперником Усика.

Тож робимо висновок, що все залежить від Ф'юрі. Український чемпіон хоче і готовий здійснити свою мрію, але що відповість Тайсон ми скоро дізнаємось.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK