Наполі - Рома 2:1: огляд матчу та результат гри 29.01.2023

Команда Лучано Спаллетті наприкінці поєдинку вирвала три очки, чим збільшила перевагу над переслідувачами у таблиці чемпіонату Італії.
2023 г., 29 січня, 23:49
Віктор Осімген / Getty Images
Віктор Осімген / Getty Images

У Неаполі на стадіоні імені Дієго Марадони пройшов матч 20-го туру італійської Серії А між Наполі та Ромою.

У стартовий склад неаполітанців повернувся Хвіча Кварацхелія, який пропустив дві минулі ігри через хворобу. І вже у першому таймі грузин організував гол своєї команди.

На 17-й хвилині він отримав пас і увірвався до штрафного майданчика "джаллороссі", після чого навісив на Віктора Осімхена. Форвард прийняв грудьми м'яч, підбив його коліном і, не даючи опуститися на газон, відправив його під поперечину.

Після перерви Жозе Моуріньо випустив на поле Стефана Ель-Шаараві, котрий зумів відновити паритет. За 15 хвилин до кінця матчу Нікола Залевські навісив на дальню штангу, де Ель-Шаараві у боротьбі зблизька замкнув подачу.

Але "партенопеї" все ж таки вирвали перемогу. Петр Зелінськы відпасував на Джованні Сімеоне, який прийняв м'яч спиною до воріт, розвернувся і з лінії штрафного майданчика пробив точно в ближню "дев'ятку".

У час, що залишився, римляни не зуміли відігратися. Наполі продовжив свою ходу до чемпіонства, набравши вже 53 очки та відірвавшись від переслідувачів на 13 очок. Рома ж посідає 6-те місце з 37-ма балами в активі.

Статистика матчу Наполі - Рома 20-го туру Серії А

Наполі - Рома 2:1
Голи: Осімген, 17, Сімеоне, 86 - Ель-Шаараві, 75.

Володіння м'ячем: 56% - 44%
Удари: 11 - 11
Удари в площину: 6 - 3
Фоли: 8 - 14
Атаки: 129 - 106

Наполі: Мерет - Ді Лоренцо, Ррахмані, Кім, Руї (Олівера, 69) - Ангісса, Лоботка, Зелінські (Ндомбеле, 90+2) - Лосано (Сімеоне, 76), Осімген (Распадорі, 76), Кварацхелія (Елмас, 69).

Рома: Патрісіу - Манчіні, Смоллінг (Тахірович, 83), Ібаньєс - Залевські, Крістанте (Вольпато, 89), Матич, Спінаццола (Ель-Шаараві, 46) - Дібала, Абрахам (Белотті, 73), Пеллегріні (Бове, 83).

Попередження: Осімген - Дібала, Ель-Шаараві.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рома Наполі Серія А

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK