Перес розповів, що трапилося на кваліфікації в Мельбурні

Схоже, у Ред Булл справді є проблеми з надійністю.
2023 г., 1 квітня, 10:37
Серхіо Перес / twitter.com/F1
Серхіо Перес / twitter.com/F1

Пілот Ред Булл Серхіо Перес розповів, які проблеми боліда змусили його покинути кваліфікацію вже після першого сегмента.

Нагадаємо, що Чеко вилетів із траси на гравій через проблеми з гальмами та не зміг продовжити заїзд. Таким чином мексиканець завтра стартує з останнього місця в решітці.

Виявилося, що болід має серйозні проблеми з гальмівною системою, і якщо їх не вдасться виправити, Перес не візьме участь у завтрашньому Гран-прі.

"Було дуже важко хоч щось зробити в такій ситуації, на гальмуванні я просто ставав пасажиром, щойно торкався педалі гальма. Щось постійно зміщує баланс гальм сильно вперед у сам момент гальмування. Сподіваюся, ми з командою зможемо виправити все до завтрашніх перегонів, щоб узагалі отримати можливість у них брати участь і постаратися мінімізувати збитки.

Проблема в тому, що баланс гальм постійно змінювався - він сильно зміщувався вперед щоразу, як тільки я натискав на педаль гальма. Дуже складно щось зробити в таких умовах.

Ні, керувати машиною в таких умовах і з такою проблемою неможливо. Тому дуже важливо усунути її до гонки. Я повною мірою довіряю команді - упевнений, ми зможемо все подолати і в гонці в нас буде чудовий темп", - наводить слова Переса видання Racer.

З розкладом і результатами Гран-прі Австралії ви можете ознайомитися на нашому сайті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK