Норріс: Можливо, у Формулі 1 більше ніколи не буде такого пілота, як Алонсо

Британець висловив свою повагу до великого іспанця.
27 квітня, 13:45
Ландо Норріс та Фернандо Алонсо / Getty Images
Ландо Норріс та Фернандо Алонсо / Getty Images

Нещодавно Фернандо Алонсо підписав новий контракт з Астон Мартін, за яким він виступатиме за британську команду до кінця 2026 року.

На момент завершення угоди іспанському пілоту буде 45 років, що для сучасної історії Формули 1 є дуже великим показником.

Пілот МакЛарен Ландо Норріс вважає, що найближчим часом у "королівських перегонах" подібний віковий прецедент навряд чи повториться.

"Це вимагає великої самовіддачі. Навряд чи хтось думає, що Фернандо чогось не вистачає. Він показує це всім, що робить у житті. Будь то на трасі або за її межами, в різних видах спорту або десь ще" - цитує Ландо Motorsport.

"Так що все залежить від того, чим ви хочете займатися. Всі люди різні. Рідко можна побачити, щоб хтось так довго займався якимось видом спорту".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Гран-прі Німеччини може повернутися на Гоккенгаймрінг

"Він, ймовірно, один з найвіковіших хлопців, які змагаються в топі будь-якого виду спорту в світі. І я думаю, що якщо він зможе продовжити ганяти на найвищому рівні, ви навряд чи коли-небудь ще побачите подібне у Формулі 1".

"Але якщо це все ж таки відбудеться, це буде рідкістю. Я відчуваю велику повагу до такого роду речей. Поняття не маю, чи захочу я робити це через 20 років, якщо я все ще виступатиму на високому рівні. Але мені подобається те, де я зараз знаходжусь, і якщо я продовжу це робити, то так, подивимося".

Нинішнього сезону Ландо Норріс набрав 58 очок, що дозволяє йому займати п'яте місце в особистому заліку пілотів. На рахунку Фернандо Алонсо, який іде восьмим, 31 очко.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK