Прометей вийшов у чвертьфінал Єврокубку, розгромивши Аріс

Команда зі Слобожанського не залишила жодного шансу супернику, вигравши усі чотири чверті.
6 березня, 21:27
Прометей - Аріс / https://www.prometeybc.com/ua
Прометей - Аріс / https://www.prometeybc.com/ua

У середу, 6 березня, у Ризі відбувся матч 1/8 фіналу Єврокубку, в якому зійшлися Прометей та Аріс.

З перших же хвилин українська команда захопила лідерство, організувавши ривок 10:2. Греки спробували відігратись, але знову потрапили під вдалу серію українців. Вже за підсумками першої 10-хвилинки номінальні господарі паркету оформили двозначну перевагу.

Команда Ронена Гінзбурга продовжили нарощувати відрив у кожній із наступних чвертей. На велику перерву суперники пішли за різниці +19.

Вже на той момент питання переможця поєдинку можна було вважати закритим. Але гравці Прометея не зупинилися, вони захотіли оформити щось більше, ніж просто розгром.

Так, у якийсь момент четвертої чверті різниця досягла 31 очка, яка до фінальної сирени скоротилася лише до 28 балів. Таким чином український колектив другий рік поспіль пробився до 1/4 фіналу змагання.

Читайте також: Лідер Нью-Йорка уникнув серйозної травми коліна

У складі Прометея одразу три гравці набрали 16 очок (Агада, Клавелл, Ткаченко) і лише два гравці пішли з майданчика без очок (Бобров, Липовий).

Прометей (Україна) - Аріс (Греція) 95:67 (28:17, 23:15, 21:18, 23:17)

Прометей: Агада (16 + 4 передачі), Клавелл (16), Ткаченко (16), Одіасе (7), Кеннеді (6) - старт; Марч (15 + 7 передач), Балвін (12 + 9 підбирань + 4 передачі), Санон (5), Лукашов (2), Липовий (0), Бобров (0).

Аріс: Толіопулос (13 + 5 передач), Харрелл (20 + 7 підбирань + 3 перехоплення), Блумбергс (5), Бенкстон (6), Бохурідіс (5) - старт; Cлафцакіс (0), Старк (4), Саного (6), Кацівеліс (3), Де Соуза (5), Калогірос (0).

У чвертьфіналі Прометей зустрінеться з французьким Бурком, який не грав у цій стадії, оскільки став переможцем своєї групи. Команди зійдуться в одноматчевому протистоянні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK