"Огидно": тренер Голден Стейт незадоволений суддівством у матчі проти Денвера

Нікола Йокич сам кинув практично стільки ж штрафних, скільки й всі гравці Ворріорз за весь матч.
2023 г., 26 грудня, 09:15
Стів Керр та Стеф Каррі / Getty Images
Стів Керр та Стеф Каррі / Getty Images

Увечері понеділка, 25 грудня, у рамках регулярного сезону НБА відбувся матч, у якому Денвер здолав Голден Стейт із рахунком 120:114.

Під час прес-конференції головний тренер Ворріорз Стів Керр висловився на тему суддівства, яке не залишало шансів стороні, яка оборонялася.

Керр критикував тенденцію своєї команди фолити протягом усього сезону. "Воїни" посідають п'яте місце серед 30 команд ліги за кількістю скоєних фолів. Але після поразки від Наггетс його гнів поширився на лігу та критику напряму спорту.

"У мене немає проблем із самими суддями. У нас дійсно хороші судді. У мене проблема з тим, як ми законодавчо виводимо захист із гри. Це те, що ми робимо в НБА. Те, як ми навчаємо суддів, ми даємо можливість гравцям пробиватися до штрафної лінії", - цитує тренера The Athletic.

Під час матчу Керр вступив у конфлікт із суддями після кількох фолів на Ніколі Йокичі, який кинув 18 штрафних. Для порівняння, всі гравці ГСВ у сумі кинули 23 штрафні.

Джерело: Getty Images

"Якби я був уболівальником, я б не став дивитися другу половину цієї гри. Це було огидно. Це було просто підбурюванням суддів до фолів, але судді повинні фіксувати ці фоли, бо їх так вчать".

"Так що в мене реальна проблема з тим, як ми законодавчо виключили захист із гри в цій лізі. У цій лізі гравці дуже розумні. Вони повною мірою використовують перевагу - ходу до лінії штрафних кидків. І на це гидко дивитися".

Нагадаємо, що в іншому поєдинку ігрового дня Лука Дончич встановив історичне досягнення, яке дозволило Далласу обіграти на виїзді Фінікс.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK