Помилка Нойєра дозволила Реалу камбекнути і все ж дотиснути Баварію у важкому матчі

Матч закінчився дуже суперечливим моментом.
9 травня, 00:04
 Реал - Баварія / Getty Images
Реал - Баварія / Getty Images

У середу, 8 травня, Реал приймає на Бернабеу Баварію в рамках матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів.

Хоязева з перших хвилин притиснули мюнхенців до воріт, проте в перші 10 хвилин Реал так нічого і не зміг створити. Захисники Баварії не помилялися, аж поки мадридці не спіймали гостей на швидкому ауті, але Вінісіус дав у шатнгу, а удар Родріго на добиванні взяв Нойєр.

Джерело: Getty Images

Баварія змогла огризнутися лише раз - Кейн зльоту дав у бік воріт, і Лунін взяв удар, який, як здалося, йшов, скоріше, в каркас. Аж до кінця тайму глядачам довелося стежити лише за дуже щільною боротьбою.

Хіба що був ще один цікавий момент, коли чи то передачу, чи то удар Вінісіуса Нойєр не без зусиль парирував на кутовий.

Другий тайм розпочався з ще більшого тиску Реала, але захист Баварії і в крайньому разі Нойєр були неприступні. Мюнхенці намагалися атакувати у відповідь, але дурні помилки у фінальній третині швидко вбивали їхні атаки. Хіба що раз Кейн відпрацював корпусом і мало не пробив Луніна в ближній кут.

Джерело: Getty Images

Однак на 68-й хвилині несподівано Девіс самостійно розібрався і шикарним ударом вивів Баварію вперед. Мадрид одразу ж відповів голом, але арбітр зафіксував фол в атаці з боку Начо і скасував гол. Після цього гра стала трохи рівнішою, хоча все одно з перевагою господарів. І цю перевагу вдалося реалізувати в гол завдяки дурній помилці Ноєра - відзначився Хоселу.

Після голу Реал ще сильніше навалився на ворота гостей, і Баварія буквально кістьми лягала, щоб зупиняти атаки мадридців. Хоселу навіть оформив дубль, але все ж іспанець опинився в офсайді. Хоча потім арбітри вивчили повтор і все ж таки зарахували гол, Реал виітк вперед за сім хвилин до кінця матчу.

Джерело: Getty Images

Очевидно, що підопічні Анчелотті чудово вміють доводити матчі до перемоги, і так воно і вийшло. Однак наприкінці матчу Баварія здійснила останню атаку і навіть забила, але буквально за мить до удару арбітр просвистів офсайд, хоча ситуація була дуже суперечливою. Однак Реал дотримав оборону і вирушає у фінал.

Статистика матчу Реал - Баварія півфіналу Ліги чемпіонів

Реал - Баварія 2:1
Голи: Хоселу, 88, 90+2 - Девіс, 68

Очікувані голи (xG): 3,29 - 0,41
Володіння м'ячем: 55% - 45%
Удари: 19 - 8
Удари в площину: 7 - 5
Фоли: 11 - 10

Реал Мадрид: Лунін - Карвахаль, Начо, Рюдігер, Менді - Вальверде (Хоселу, 81), Беллінгем (Мілітао, 90+9), Кроос (Модріч, 69), Тчуамені (Камавінга, 70) - Вінісіус Жуніор, Родріго (Діас, 81).

Баварія: Нойєр - Даєр, де Лігт, Мазрауї, Кімміх - Павлович, Лаймер, Сане (Кім Мін Чже, 76), Мусіала (Мюллер, 85), Гнабрі (Девіс, 27) - Кейн (Шупо-Мотінг, 85).

Попередження: Камавінга, 90+11

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK