Де Лігт: Боковий суддя після матчу сказав: "Пробач, я припустився помилки"

Захисник Баварії не стримував емоцій після прикрої ​​поразки.
9 травня, 09:22
Маттейс Де Лігт / Getty Images
Маттейс Де Лігт / Getty Images

Мадридський Реал став другим фіналістом Ліги чемпіонів після того, як у матчі-відповіді обіграв Баварію з рахунком 2:1 і за сумою двох зустрічей виграв протистояння (4:3).

Однак гра могла розвинутись і за іншим сценарієм. На 13-й доданій хвилині за рахунку 2:1 на користь "бланкос" суддя скасував гол Маттейса Де Лігта через офсайд, який зафіксував боковий арбітр.

Після матчу центрбек "ротен" в інтерв'ю розповів, що боковий суддя приніс йому свої вибачення, визнавши, що припустився помилки.

"Я думаю, ми встановили правила у футболі, і правила свідчать, що якщо немає явного офсайду (а цього не було), то ти маєш продовжувати грати. Якщо ти так свистиш на останній хвилині, я думаю, це велика помилка", - цитує гравця GiveMeSport

"Офсайд це чи ні, я не знаю, чи ти можеш перевірити це. Але якщо ти не перевіряєш це, як ти можеш бути певним? У другому голі Хоселу теж був практично офсайд. Якщо ти свистиш, окей, нічого не відбувається. Але зараз це зробило різницю".

Джерело: Getty Images

"Боковий суддя сказав мені: "Пробач, я припустився помилки". Я не та людина, яка звинувачуватиме у програші рефері, так що Мадрид заслужив перемогу, тому що вони виграли з рахунком 2:1. Але я думаю, якщо це правило, то це правило”.

"Я не хочу сказати, що Реал завжди має суддів на своєму боці, але сьогодні саме це мало значення. Реал, коли думаєш, що вони мертві, зроби останній подих… Ось чому вони 14 разів виграли Лігу чемпіонів".

Читайте також: Тухель: Бернабеу впливає на арбітрів

У фіналі, який відбудеться 1 червня в Лондоні на Вемблі, Реал зустрінеться з дортмундською Боруссією, яка раніше переграла ПСЖ.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK