Кривбас - Зоря 2:2: огляд матчу та результат гри 09.12.2023

Луганчани заробили важливе очко, а криворіжці упустили можливість скористатися осічкою Дніпра-1.
2023 г., 9 грудня, 17:10
Кривбас - Зоря / УПЛ
Кривбас - Зоря / УПЛ

У суботу, 9 грудня, у рамках 17-го туру Української Прем'єр-ліги відбувся матч між Кривбасом та Зорею.

Гості повністю провалили початок матчу, що вилилося у швидко пропущений гол. Максим Задерака завдав удару в падінні, з яким впорався Олександр Сапутін, але першим на добиванні опинився Олег Кожушко.

Незабаром головний арбітр призначив пенальті за фол В'ячеслава Чурка, але після наради з арбітром на VAR це рішення було скасовано.

Команда Юрія Вернідуба все одно подвоїла перевагу. На 40-й хвилині Андрій Понєдєльнік скористався метушнею у штрафному майданчику "чорно-білих" і пробив у ближній кут.

Однак Зоря дуже швидко відіграла один м'яч. Едуардо Герреро отримав м'яч і практично з місця метрів з 25 наніс точний удар у дальній верхній кут.

Після перерви команди продовжили обмінюватися моментами, гості трохи частіше атакували, за рахунок чого змогли й зрівняти рахунок. За 12 хвилин до кінця основного часу луганці подали кутовий, який коліном успішно замкнув Арсеній Батагов.

Ближче до кінця матчу Зоря могла взагалі вирвати перемогу, але Ігор Горбач, будучи на самоті на 11-метровій позначці, пробив вище воріт.

Зрештою команди поділили очки. Кривбас повернувся на перше місце таблиці, проте криворізький клуб не зміг скористатися осічкою Дніпра-1 - тепер обидва колективи разом очолюють УПЛ.

Зоря, у свою чергу, хоч і відігралася з 0:2, але продовжила свою серію без перемог, яка налічує вже дев'ять матчів. Але такий результат допоміг піднятися команді Юрія Коваля на 14-й рядок таблиці, обігнавши Верес за рахунок додаткових показників.

Статистика матчу Кривбас - Зоря 17-го туру УПЛ

Кривбас - Зоря 2:2
Голи: Кожушко, 10, Понєдєльнік, 40 - Герреро, 42, Батагов, 78.

Кривбас: Кліщук - Понєдєльнік, Рябов, Стецьков, Дібанго - Бізімана, Іліч (Вакулко, 83), Задерака (Блізніченко, 74), Дебелко (Приходько, 61), Кузик (Хомченовський, 83) - Кожушко (Устіменко, 83).

Зоря: Сапутін - Снурніцин, Батагов, Боль, Кирюханцев (Джордан, 68) - Мішньов (Бугай, 59), Чурко, Антюх (Мічін, 76), Нагнойний, Алефіренко (Горбач, 46) - Герреро.

Попередження: Бізімана - Мішньов, Батагов, Горбач.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK