Франція - Марокко 2:0 як це було

Збірні зустрінуться в півфінальному матчі чемпіонату світу-2022. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 14 грудня, 20:47
Збірна Франції / Getty Images
Збірна Франції / Getty Images

У середу, 14 грудня, збірна Франції зіграє з Марокко у півфінальному матчі чемпіонату світу-2022 у Катарі.

Переможець протистояння вийде у фінал головного міжнародного турніру, де у фіналі чекає національна команда Аргентії. Той, хто програв, буде задовольнятися матчем за третє місце.

Матч буде зіграний на стадіоні Ель-Байт (Ель-Хаур). Початок зустрічі – 21:00 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Франція - Марокко

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 14 грудня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 21:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні півфінальний поєдинок ЧС-2022 між Аргентиною та Хорватією у прямому ефірі буде показано на платформі MEGOGO, і ще це протистояння можна буде побачити на каналах Суспільного. У додатку Дія також додали можливість перегляду матчів чемпіонату світу.

Читайте також: Франція – Марокко: прогноз на матч чемпіонату світу 14.12.2022

Збірна Франції впевнено пройшла груповий етап. У першому турі колектив Дідьє Дешама обіграв Австралію (4:1), а у другому турі розправився із Данією (2:1). Останній поєдинок у групі нічого не вирішував, а команда поступилася Тунісу (0:1). У 1/8 фіналу французи впевнено обіграли Польщу (3:1), а в 1/4 фіналу колектив у яскравій грі виявився сильнішим за Англію (2:1).

Збірна Марокко вийшла у плей-офф ЧС-2022 з першого місця у групі. Колектив у своєму квартеті набрав сім очок, обігравши Бельгію (2:0) та Канаду (2:1), а також зіграв унічию з Хорватією (0:0). У 1/8 фіналу турніру Марокко в серії пенальті виявився сильнішими за Іспанію (0:0, 3:0), а в чвертьфіналі вибили Португалію (1:0).

Збірні Франції та Марокко востаннє зустрічалися між собою у 2007 році в рамках спарингу – поєдинок завершився внічию 2:2. Загалом у своїй історії команди грали п'ять разів – 3 перемоги у Франції та дві нічиї. Примітно, що лише одна зустріч пройшла у рамках турніру – вона відбулася у 1988 році у рамках Французького турніру (2:1 виграли господарі).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK