"Немає жодних мотивів": Українська легкоатлетка отримала підозру від НАБУ

Ольга Саладуха детально відреагувала на подію.
2023 г., 20 травня, 14:45
Ольга Саладуха / Getty Images
Ольга Саладуха / Getty Images

Бронзова призерка Олімпіади з легкої атлетики та народна депутатка від "Слуги народу" Ольга Саладуха отримала підозру від Національного антикорупційного бюро.

За даними слідства, депутатка не задекларувала розташований на земельній ділянці, яка їй належить, об'єкт нерухомості - недобудований будинок площею понад 167 кв. м під Києвом. 

Повідомляють, що Саладуха придбала ділянку 2020 року, і про розташовану на ній недобудову в договорі купівлі-продажу згадки не було. Слідство звернулося до народної депутатки, щоб вона усунула неточності. Після цього депутатка подала виправлену декларацію без відповідних даних.

Українка опублікувала заяву у Facebook, на якій розповіла, що заробила на будинок за доходи, отримані під час спортивної кар'єри.

"Наразі уважно вивчаємо надані матеріали, щоб зробити більш детальний висновок про всі юридичні нюанси. Звичайно, розраховую на подальше об'єктивне вивчення всіх деталей справи задіяними інституціями. Але хочу сподіватися, що моя політична позиція та приналежність до депутатської групи "Розумна політика" не стане на заваді об'єктивному розслідуванню справи", - зазначає українка.

Зазначимо, що НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) почали розслідування.

Раніше повідомлялося, що президент Міжнародної федерації дзюдо відреагував на бойкот Україною чемпіонату світу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK