МакГрегор пожертвував гроші ірландському бійцю ММА, який отримав тяжкі травми

Під час тренувальної сесії Раян Кертіс зламав шию та травмував спинний мозок.
15 січня, 15:53
Конор МакГрегор та Раян Кертіс / https://www.sportskeeda.com/
Конор МакГрегор та Раян Кертіс / https://www.sportskeeda.com/

Декількома днями раніше боєць Bellator у напівлегкій вазі Лія МакКорт опублікувала пост у соціальних мережах, в якому попросила своїх підписників підтримати сторінку GoFundMe, створену, щоб допомогти її другу, з яким трапилася трагедія.

Боєць з Ірландії Раян Кертіс під час тренування зазнав кількох серйозних травм, через які він ніколи не зможе більше вийти в октагон. Вона попросила зібрати пожертвування в розмірі 150 000 фунтів на підтримку його сім'ї.

Як повідомляє talkSPORT, на повідомлення відгукнувся Конор МакГрегор, який пожертвував 25 тисяч.

"Дуже сумні новини про Керта. Гра не варта ризику. Правда, про яку ми не хочемо говорити. Слава Богу за твою маленьку сім'ю, Керте, тримай їх міцніше, і нехай благословить тебе Бог, брате, ти видужаєш!", - написав Конор в Instagram.

Читайте також: Легенда ММА зізнався, що йому пропонували величезну суму за підставний бій

На момент його донату вже було зібрано 100 тисяч, завдяки пожертвуванням ірландського боксера Міка Конлана, журналіста Аріеля Хельвані та бійця Діллона Деніса та тисячі інших людей.

У Раяна Кертіса зламана спина, шия і вивихнутий хребет. Під час тренування він також травмував спінний мозок. Ушкодження класифікуються як найсерйозніші, які можуть статися зі спинним мозком.

На даний момент Раян не може рухати ногами і лівою рукою. Йому належить провести в лікарні щонайменше 5 місяців, а потім ще один період часу у спеціалізованої спинальної бригади.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Конор Макгрегор

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK