Ярмоленко не братиме участі в найближчому матчі Вест Гему

Команда дала українцю час привести думки до ладу після того, як росія почала війну проти України.
2022 г., 25 февраля, 18:02
Андрій Ярмоленко / Getty Images
Андрій Ярмоленко / Getty Images

В п'ятницю, 25 лютого, під час передматчевої прес-конференції головний тренер Вест Гему Девід Мойєс сказав, що українскій вінгер "молотобойців" Андрій Ярмоленко не братиме участь у грі проти Вулвергемптону цієї неділі, 27 лютого.

"Я повинен сказати, що зараз він не в дуже хорошому стані. Ми дали йому кілька вихідних, і це цілком зрозуміло. Це дуже важко, клуб попросив мене поговорити з ним, і я запитав, чи ми можемо щось зробити для нього, і якщо є, ми неодмінно допоможемо йому".

"Він запитав, чи може він отримати кілька вихідних, і ми, безперечно, надали йому їх. Це дійсно важкий час для нього та його сім’ї, і ми це поважаємо. Я розмовляв з ним у четвер під час тренування, і він був дуже засмучений. Ви можете собі це тільки уявити. Ми просто сподіваємося, що все пройде добре, і всі члени його родини будуть у безпеці".

Читайте також: Українські гравці можуть перестати включатися до ліміту на іноземців у Польщі

Мойес також сподівається, що війна дуже скоро скінчиться.

"Я думаю, що весь світ думає і говорить про це, чи не так?" — цитує його офіційний сайт лондонців. "Ми всі глибоко засмучені цими діями, і всі ми відчайдушно сподіваємося, що смертей не буде, але ми знаємо, що вони вже були".

"Ми дуже засмучені цим. Ми щойно вийшли з пандемії, і останнє, що нам потрібно, — це мати все, що близько до слова "війна". Ми справді цього зовсім не хочемо".

Нагадаємо, що інший англійський клуб, Манчестер Юнайтед, розірвав спонсорську угоду з Аерофлотом.

Шановні співвітчизники! З ранку 24 лютого Україна зазнала удару с боку російської федерації. Просимо вас зберігати спокій, залишатися у безпеці, читати виключно офіційні українські джерела, не споживати та не розповсюджувати фейки. Слава Україні!


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK