Ліверпульська парочка та неймовірний Бензема: ТОП-5 найкращих гравців сезону

ISPORT розповідає про найкращих гравців сезону, що підходить до свого завершення.
2022 г., 28 мая, 12:42
Бензема та Мбаппе
Бензема та Мбаппе

Європейські чемпіонати вже завершилися, Ліга чемпіонів вже на фініші – залишився лише фінальній поєдинок, а отже настав час говорити про найкращих гравців цього сезону.

ISPORT виділяє п'ять футболістів, які краще за інших проявили себе у сезоні-2021/22.

Роберт Левандовскі

Польський нападник в цьому сезоні міг в чергове поборотися за Золотий м'яч, але для цього потрібно було хоча б вийти в фінал Ліги чемпіонів, чого йому не вдалося зробити.

До того ж, в півфіналі Баварія програла Вільярреалу, чого не можна було допускати такі команді.

Тим не менше, Роберт в цій кампанії знову обійшов всіх по кількості забитих голів. З великою долею імовірності він взагалі буде єдиним, хто забив 30 та більше м'ячів в топ чемпіонаті цього року. Так, Левандовскі не буде претендувати на Золотий м'яч цього року, але в число найкращих гравців він по праву входить.

Кіліан Мбаппе

Ситуація з французьким вундеркіндом дуже схожа на Левандовскі. Кіліан проводить напрочуд дивовижний сезон. Він є лідером в чемпіонаті Франції і по голам, і по гольовим передачам.

В нинішньому розіграші Мбаппе проявив себе як неймовірно різносторонній гравець та лідер колективу, в якому грають Неймар і Лео Мессі.

На рахунку француза більше 40 голів у всіх турнірах та майже 30 асистів! І знову ж таки все впирається в Лігу чемпіонів. Так, Мбаппе провів круті два матчі проти Реалу, двічі його голи відміняли і звинувачувати Кіліана в програші точно не можна.

А якби ПСЖ пройшов мадридський суперклуб? Можливо тоді саме цей француз був би головним претендентом на ЗМ.

Мохамед Салах

Лідер Ліверпуля останніх сезоні проводить, можливо, не найкрутіший сезон в індивідуальному плані, але при цьому команда його претендує на перемоги відразу в чотирьох турнірах.

Уже є титул Кубка Ліги та Кубка Англії, на підході також фінал Ліги чемпіонів і розв'язка в чемпіонаті Англії.

Єгиптянин наразі має дивовижну статистику голів і результативних передач 30+20 і не можна не відмітити його величезний вклад в результати команди в цьому сезоні.

Та все ж автор вважає, що один його партнер заслуговує як мінімум на не менше визнання…

Садіо Мане

Сенегальський вінгер в цьому сезоні 100% виграє більше титулів, ніж Мо Салах. Адже на Кубку Африканських Націй він зі своєю збірною в фіналі обіграв саме єгиптянина.

Більше того, ще й в плей-офф за вихід на ЧС-2022 Сенегал обіграв Єгипет.

Можливо статистика у Мане не настільки "серйозна", як у Салаха, але Садіо показав в цьому сезоні також і свою універсальність. Після переходу в Ліверпуль Діаса Мане в деяких матчах доводиться грати на позиції центрального нападника і в нього непогано виходить.

Карім Бензема

Ветеран-нападник в такому солідному віці зумів розкритися на повну і здебільшого саме на ньому тримається нинішній мадридський Реал.

В цьому сезоні Бензема демонструє якусь неймовірну гру і безумовно є найкращим гравцем сезону. Щоб "відібрати" у Каріма золотий м'яч, дуету з Ліверпуля необхідно зробити щось надзвичайне для цього в фіналі Ліги чемпіонів!

Коли в Реалі був Кріштіану, Бензема цінували за його вміння підігрувати партнеру. Зараз же він увімкнув неймовірний "скілл" бомбардира, але й про свої асистентські здібності він не забуває, залишаючись і головним плеймейкером своєї команди.


Уже сьогодні, 28 травня, відбудеться головний поєдинок сезону - фінал Ліги чемпіонів-2021/22. Онлайн-трансляція матчу Ліверпуль - Реал Мадрид буде доступна на ISPORT.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK