Фани Атлетіко знищили табличку Куртуа на алеї легенд у Мадриді

Декому були не до вподоби слова воротаря перед фіналом Ліги чемпіонів.
2022 г., 31 мая, 13:16
Тібо Куртуа / Getty Images
Тібо Куртуа / Getty Images

Голкіпер Реалу Тібо Куртуа втратив свою табличку на алеї легенд домашнього стадіону мадридського Атлетіко Ванда Метрополітано, повідомляє ESPN.

Це трапилося після слів президента "матрацників" Енріке Сересо, коли він закликав уболівальників взяти справу в свої руки. Його запитали про те, чи знімуть цю меморіальну дошку в понеділок, 30 травня, і ось, що він відповів.

"Візьміть кирку, лопату і підіть та приберіть", – сказав він журналістам.

Вболівальників двічі не треба було просити, а тому вони зробили те, що так хотіли. 

Це стало їхньою реакцією на коментарі бельгійця перед фіналом Ліги чемпіонів. Куртуа згадав про свою фінальну поразку 2014 року, коли він у складі Атлетіко програв Реалу 1:4.

"Для мене (у 2014 році) було інакше", — сказав воротар на передматчевій прес-конференції. "Коли Реал грає у фіналі, він виграє його, тому тепер я на правильному боці історії".

Цей коментар не сподобався фанатам, які сприйняли це як жартівливість, спрямовану на їхній клуб. Навіть мер Мадрида Хосе Луїс Мартінес Алмейда, добре відомий як прихильник Атлетіко, згадав про це на церемонії під час параду трофеїв у Мадриді в неділю, 29 травня.

"Ті з нас, хто плакав разом із вами в Лісабоні (місце проведення фіналу 2014 року) також були на правильному боці".

Читай также: Месси: Реал не был лучшей командой в этой ЛЧ, но при этом всех обыграл

Куртуа не користується популярністю серед вболівальників Атлетіко з тих пір, як у 2018 році вирішив перейти в Реал із Челсі. Під час мадридського дербі у вересні 2019 року вболівальники закидали його іграшковими щурами під час гри, а його меморіальну дошку зіпсували сміттям і графіті.

30-річний Куртуа провів три сезони на правах оренди в Атлетіко з 2011 по 2014 рік, вигравши Ла Лігу, але програвши фінал Ліги чемпіонів.
 


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK