Фото в ліфті, на фоні авто і з власних матчів: що постить новачок Реала

Орельєн Чуамені - головна зірка дня.
2022 г., 14 июня, 16:43
Орельєн Чуамені / Getty Images
Орельєн Чуамені / Getty Images

Всі ви знаєте таких хлопців, які люблять викладати фото біля свого, або навіть чужого авто. Ось і новачок Реала один з таких.

Хавбек Орельєн Чуамені нещодавно поповнив стан мадридців, тому ми вирішили детально розглянути його інстаграм, бо у сучасному світі сторінки у соцмережах можуть багато чого сказати за свого власника.

Почався інстаграм француза з досить кумедного фото, а саме зображення свого відображення в дзеркалі ліфту, яке гравець опублікував ще у 2019 році.

Окрім такого посту Чуамені також стабільно публікує фото з власних матчів, особливо, коли його команда здобула позитивний для себе результат.

Не лише футболом, але й дружбою дорожить хавбек. Ще з моменту своїх виступів у стані молодіжної команди збірної Франції гравець поставно постить фото зі своїм давнім товаришем Жюлем Кунде.

Цікаво, що усі ці пости підписані однаково словом на літеру "N". Здогадатися не важко, про що уже мова.

До речі про літеру "N". У Орельєна також є фото з Каперніком, американським футболістом, який  першим почав ставать на коліно.

У Чуамені із віком з’явилася нова любов, що присутня у кожного футболіста. Звісно ж йде мова про любов до машин.

З моменту дебюту француза у головній команді країни, гравець почав хизуватися фотографіями із німецькими позашляховиками.

Побажаємо успіхів французькому півзахиснику на футбольному полі, що стане чудовим джерелом для нових фотографій в соціальних мережах. 


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK