Ролан Гаррос, фінали єврокубків та хокейного чемпіонату світу: Топ-подій кінця травня

ISPORT разом з Vbet про найцікавіші спортивні заходи які відбудуться наприкінці цього місяця.
2022 г., 17 мая, 13:56
Реал - Ліверпуль зіграють у фіналі ЛЧ / Getty Images
Реал - Ліверпуль зіграють у фіналі ЛЧ / Getty Images

Не зважаючи на важку ситуацію, яка просто зараз стосується кожного з нас, життя, а з ним і світ спорту не зупиняються. В кінці травня 2022 року нас очікує багато цікавих подій, які прикують увагу багатьох глядачів.

Разом з казино вібет ми нагадаємо вам, що саме буде відбуватись в спорті вже через декілька тижнів та на що можна відволіктись в цей складний час.

Фінал Ліги чемпіонів

Як відомо, футбол - спорт №1 в світі за популярністю, а фінал Ліги чемпіонів наймедійніший поєдинок в клубному футболі.

Вже 28 травня ми з вами дізнаємось хто ж стане володарем головного клубного турніру Європи.

Цей розіграш турніру продемонстрував, що прогнозувати результат того чи іншого протистояння вкрай важко, адже мало хто міг сказати, що Вільярреал опиниться в півфіналі, а мадридський Реал та Манчестер Сіті влаштують справжню феєрію, переможець якої буде визначений лише в додатковий час.

Якщо вам подобається випробовувати долю, та ставити на спорт, то можливо варто спробувати   поставити на те, що в цьому матчі обидві команди заб’ють? І Ліверпуль і мадридський Реал вже показали на минулих стадіях, що люблять та вміють забивати, тож такий варіант подій виглядає досить ймовірним. Коефіцієнт на те, що це станеться на Vbet – 1.65

Інші Єврокубки

Ліга чемпіонів, це звичайно “вишенька на торті”, але на нас очікує розв’язка і в Лізі Європи та Лізі конференцій.

На жаль, Вест Хем Андрія Ярмоленка вибув з розіграшу ЛЄ на минулій стадії, але протистояння Айнтрахта, який позбавив шансів на трофей саму Барселону та той таки Вест Хем і Рейнджерс, що вибив з турніру Ред Булл Ляйпциг виглядає досить цікаво.

Що стосується Ліги конференцій, то тут “особливий” Жозе Моурінью, що зараз очолює Рому може стати по-справжньому особливим та увійти в історію, як перший тренер, котрий вигравав три різних єврокубки у своїй кар’єрі, а заважати йому буде роттердамський Феєнорд на чолі з Арне Слотом.

Теніс

Турнір з серії великого шолома неминуче прикує до себе увагу багатьох поціновувачів цього виду спорту, а до перегляду фінального поєдинку, можливо, приєднаються і нейтральні глядачі.

22 травня розпочнеться саме такий турнір - французький Ролан Гаррос, що відбувається в Парижі. 

Відомо, що Роджер Федерер та Кей Нісікорі пропустять цей турнір, а от Рафа Надаль готується взяти участь, тож він і є головним фаворитом, а коефіцієнт на його перемогу - 2.50.

Формула 1

Неможливо оминути королеву автоспорту, адже наприкінці цього місяця нас очікує одразу два гран-прі. Одне в Іспанії 22 травня, а інше в Монте-Карло 29 травня.

Наразі лідером особистого заліку є Шарль Леклер, але чинний чемпіон світу Макс Ферстаппен йде на другому місці й прагне дістати пілота Феррарі, тож боротьба між ними на цих етапах буде запеклою і інтригуючою.

Хокей

Просто зараз відбувається перший раунд плей-офф НХЛ. Чинний володар Кубку Стенлі Тампа-Бей Лайтнінг зустрів серйозний спротив з боку Торонто Мейпл-Ліфс і наразі експерти Vbet впевнені, що саме клуб з “країни кленового листя” пройде в наступну стадію. Але насамперед нас цікавить вже другий раунд плей-офф, де ігри стануть ще цікавішим, а результати ще більш неочікуваними, оскільки дати закінчення серій поки що лишаються невідомими важко сказати, коли саме розпочнеться наступний раунд, але орієнтовна дата початку - 17-18 травня.

Фінал Чемпіонат світу

Не варто забувати і про хокей збірних, адже цього місяця відбудеться чемпіонат світу в Фінляндії. Як не дивно, але фаворитами турніру за думкою букмекерів Vbet є саме господарі турніру, а не збірні Канади чи США, склади яких традиційно наповнені зірками цього виду спорту. Можливо через те, що найсильніші гравці з цих країн брати участь в уже вищезгаданому Кубку Стенлі.

Кіберспорт

Якщо ви полюбляєте слідкувати за баталіями спорту онлайн, то вже невдовзі вас очікує кульмінація сезону в Counter Strike: Global Offensive. В бельгійському Антверпі розпочинається Major, а володаря трофею ми дізнаємось 22 травня. Спочатку, 9 травня розпочнуть свій шлях 16 команд зі стадії Challengers, а далі ще 8 приєднаються до них 14 травня, коли буде даний старт стадії Legends.


x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK