Хюлькенберг залишився без першого ряду на стартовій решітці Гран-прі Канади

Після кваліфікації стюарди оштрафували чотирьох пілотів, включно з німцем.
2023 г., 18 червня, 15:24
Ніко Хюлькенберг / Getty Images
Ніко Хюлькенберг / Getty Images

Після цікавої кваліфікації на Гран-прі Канади стюарди викликали одразу чотирьох пілотів для розглядів щодо низки інцидентів - Сайнса, Стролла, Цуноду і Хюлькенберга.

У підсумку, стартова решітка сьогоднішнього Гран-прі зазнала деяких змін. Так Карлос Сайнс опустився на 11-те місце через блокування П'єра Гаслі. За словами французького пілота, маневр червоного боліда не дозволив йому пройти до другого сегменту кваліфікації.

З тієї ж причини на три позиції опустилися Ленс Стролл та Юкі Цунода. Пілот Астон Мартін розпочне перегони з 16-ї позиції через блокування Естебана Окона, а от японцю навіть трохи пощастило.

Цунода міг отримати одразу два штрафи за блокування суперників та розпочати гонку з піт-лейн. Однак стюарди оштрафували пілота Альфа Таурі лише за один епізод, тож Юкі почне з 19-ї позиції.

А найбільш прикрий штраф отримав Ніко Хюлькенберг, який зумів посісти другу сходинку за результатами кваліфікації. Німця також оштрафували на три позиції за те, що він перевищив швидкість при червоних прапорах. Пілот Хаас стартує з п'ятої позиції.

З розкладом і результатами Гран-прі Канади ви можете ознайомитися на нашому сайті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK