Дружина керівника Мерседес подала кримінальний позов проти ФІА

Сімейство Вольффів завдає удару у відповідь.
21 березня, 00:50
Сьюзі Вольфф / Getty Images
Сьюзі Вольфф / Getty Images

Керуючий директор Академії Формули 1 Сьюзі Вольфф подала кримінальний позов проти ФІА у зв'язку зі звинуваченнями, висунутими проти неї наприкінці минулого року, повідомляє Motorsport.

Вольфф підтвердила цю інформацію, опублікувавши відповідний пост у соціальних мережах.

"Я можу підтвердити, що 4 березня я особисто подала кримінальний позов до французьких судів у зв'язку із заявами, зробленими про мене ФІА в грудні минулого року. Досі не було жодної прозорості чи підзвітності щодо поведінки ФІА та її персоналу в цьому питанні".

"Я відчуваю, що як ніколи важливо підвестися, виявити неправомірну поведінку і домогтися того, щоб люди були притягнуті до відповідальності. Хоча деякі можуть думати, що мовчання звільняє їх від відповідальності, це не так".

Дружина керівника команди Мерседес Тото Вольффа, в грудні опинилася в центрі скандалу після того, як Федерація оголосила, що розслідує потенційний конфлікт інтересів між подружжям.

Це послідувало за повідомленням у ЗМІ про те, що між парою була передана конфіденційна інформацію і що команди поскаржилися у ФІА.

Однак після величезної негативної реакції з цього приводу, в якій брали участь усі дев'ять конкурентів "срібних стріл", які заявили, що вони не скаржилися у ФІА, керівний орган швидко відступив - через 48 годин розслідування було завершено.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Ферстаппен стане ціллю Астон Мартін, якщо команду придбає саудівська нафтова компанія

Цього було недостатньо, зокрема, для Сьюзі Вольфф, яка вважала, що ФІА вже завдала величезних репутаційних збитків.

Також була інтрига щодо джерела первинного повідомлення ЗМІ, яке насамперед спровокувало дії ФІА, і чи виходило воно від керівного органу.

Не отримавши публічних вибачень з боку ФІА за те, як вона вчинила з цим, Сьюзі Вольфф зробила наступний крок, звернувшись до французьких судів у спробі розібратися у висловлених звинуваченнях.

Нагадаємо, що раніше з президента ФІА Мохаммеда Бен Сулайєма були зняті всі звинувачення у справі про втручання у результати Гран-прі минулого сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK