Сайнс: Феррарі потрібні серйозні оновлення, щоб постійно конкурувати з Ред Булл

Іспанцеві подобається, як розвивається команда, але він розуміє, що зараз цього все одно недостатньо.
31 березня, 12:11
Шарль Леклер та Карлос Сайнс / Getty Images
Шарль Леклер та Карлос Сайнс / Getty Images

На старті нинішнього сезону Феррарі демонструє хороший темп, однак його все одно недостатньо, щоб боротися на рівних із Ред Булл.

Скудерія зуміла виграти недавній Гран-прі Австралії за рахунок сходу Макса Ферстаппена, а також проблем у Серхіо Переса.

За словами переможця гонки в Мельбурні Карлоса Сайнса, щоб надалі італійська команда мала можливість частіше боротися за перемоги, вона повинна надавати своїм пілотам серйозні та якісні оновлення болідів.

"Цього вікенду наша машина працювала дуже добре. Але буде складно підтримувати темп на належному рівні на кожній трасі, поки ми не впровадимо оновлення, щоб закрити той розрив, який ми бачили в Бахрейні та Джидді", - цитує іспанця Motorsport.

"В Австралії, з першого ж кола, було відчуття, що це болід, який може виграти гонку. Так, Ред Булл теж були швидкими, але цей час (Макса Ферстаппена) у кваліфікації був для нас цілком досяжним".

Джерело: Getty Images

"Будуть траси, на яких ми будемо сильні, як це було минулого року. І мені здається, що цього року наш гоночний темп буде навіть кращим на тих трасах, на яких ми і так були сильні. І я сподіваюся, що завдяки гарній програмі оновлень ми зможемо частіше кидати Ред Булл виклик".

За інформацією джерела, перше серйозне оновлення Феррарі готує на етап у Імолі у травні. На майбутньому Гран-прі Японії Скудерія представить лише невелике вдосконалення аеродинаміки.

Раніше стало відомо, що Ауді, яка готується до співпраці із Заубер у 2026 році, хоче якнайшвидше отримати відповідь від Карлоса Сайнса з приводу потенційного переходу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK