Леклер: Феррарі не вистачає темпу для поулу на Сузуці

Але пілот все одно вірить у "щасливе коло".
5 квітня, 18:15
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Пілот Феррарі Шарль Леклер визнав, що команда навряд чи візьме поул на Гран-прі Японії.

Монегаск незадоволений проведеними практиками, адже погода та стан траси не дозволили зібрати дані. Однак він сподівається, що зможе здивувати суперників на кваліфікації.

З іншого боку Шарль визнав, що їм навряд чи вистачить темпу для поулу, особливо з огляду на фантастичну форму Ферстаппена.

"У першій практиці ми проїхали не так багато, траса була брудною, слизькою і не особливо прогумованою, тож ми мало що витягли з відрізка на "харді". На "софті" ми проїхали лише пару кіл. Тож змін було зовсім небагато, і ще залишаються питання, на які необхідно відповісти до кваліфікації.

Я зроблю все можливе, щоб скористатися ситуацією і, можливо, здивувати суперників у кваліфікації. Природно, це моя мета. Важливо добре підготуватися до завтра.

Думаю, поки що нам трохи не вистачає темпу для боротьби за поул, адже Ред Булл завжди виглядає сильно, особливо Макс. Належить попрацювати, але, сподіваюся, я стану одним з тих пілотів, хто проїде особливе коло в завтрашній кваліфікації", - цитує Леклера Motorsport.

З результатами і розкладом Гран-прі Японії ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шарль Леклер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK