Вольфф: Скажімо так, 7-ме і 9-те місце - не надто приємний результат

Мерседесу не вистачило однієї сотої секунди до високих позицій.
6 квітня, 16:35
Тото Вольфф / Getty Images
Тото Вольфф / Getty Images

Керівник Мерседес Тото Вольфф прокоментував результати кваліфікації Гран-прі Японії.

Функціонер визнав, що результати незадовільні, проте є й позитивні моменти. Наприклад, минулого сезону Сузука була найневдалішою трасою для команди.

А цього лише одна сота секунди відокремила пілотів Мерседес від високих позицій. Крім того, нові оновлення боліди дають обнадійливі результати.

"Скажімо так, 7-ме та 9-те місце - не надто приємний результат. Але якщо шукати позитивні моменти, то потрібно відзначити той факт, що торік ця траса була для Мерседеса, ймовірно, однією з найгірших. І зараз ми опинилися лише за 0,1 секунди від дуже непоганих позицій на стартовій решітці. На це ми згодні. Хоча гонка буде важкою. При цьому ті речі, які ми випробували на цьому етапі, поки що працюють добре - це приємна тенденція.

Думаю, цього разу наша машина працює тут не так погано. Ми спробували дещо абсолютно нове, що дозволило нам сильно скоротити відставання від лідерів - рівно наполовину, як порівняти з минулим сезоном. Ми також опинилися набагато ближче до Макларена, це теж радує. Ще б 0,1 секунди - і ми б були на другому ряду стартової решітки. Я не знаю, наскільки це добре чи погано", - наводить слова Вольффа Speed Week.

З результатами та розкладом Гран-прі Японії ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK