Гаслі: Хочу бути за кермом конкурентноздатної машини, хочу, щоб це був Альпін

Француз вірить, що команда зможе повернути колишню силу.
19 квітня, 21:14
П'єр Гаслі / Getty Images
П'єр Гаслі / Getty Images

Пілот Альпін П'єр Галсі прокоментував останні результати команди.

Нагадаємо, що в поточному сезоні експерти вважають болід французької команди найповільнішим у пелотоні. На кваліфікації до спринту на Гран-прі Китаю Гаслі став лише 16-м.

Однак сам пілот не втрачає надії на відродження команди. Адже саме заради того, щоб брати трофеї з французькою командою Гаслі й прийшов два роки тому.

"Зараз мене найбільше цікавить опинитися за кермом конкурентоспроможної машини. І я хочу, щоб нею виявилася Альпін, бо саме заради цього я прийшов сюди два роки тому. Коли я приєднався до команди, вона була четвертою, у неї була мета наблизитися до першої трійки. Це мотивувало мене.

Думаю, що, на жаль, щось пішло не так під час розробки боліда, що пояснює, чому ми наприкінці пелотону. Коли заходить розмова про інфраструктуру та технічні питання, я знаю, що в них є ресурси, щоб повернутися вперед.

Нікому не подобається перебувати в подібному становищі, коли доводиться боротися за позиції поза очками. Але я розглядаю це як випробування та перешкоду. Я знаю, команда зможе впоратися з цим - ось на що я націлений зараз", - цитує Гаслі Motorsport-Total.

З розкладом і результатами Гран-прі Китаю ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: П`єр Гаслі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK