Вільямс спростував чутки про заміну Сарджента на вихованця Мерседес

При цьому американцю вказали, що він має покращити свої результати, якщо він хоче зберегти місце в команді.
4 травня, 22:21
Логан Сарджент / Getty Images
Логан Сарджент / Getty Images

На тлі незадовільних результатів пілота Вільямса Логана Сарджента з'явилася інформація про те, що команда має намір замінити американця на вихованця Мерседес Андреа Кімі Антонеллі.

Для цього колектив із Гроу вже подав офіційний запит у ФІА, щоб 17-річний італієць отримав суперліцензію – у Формулі 1 можуть виступати гонщики, яким вже виповнилося 18 років.

Проте керівник Вільямс Джеймс Воулз спростував чутки про заміну Сарджента. Однак він все ж таки вказав на те, що Логану потрібно покращити свої результати, щоб зберегти місце у команді.

"Ми, як і решта, дивимося, який склад пілотів у нас може опинитися наступного року. І у нас є власна програма для молодих гонщиків", - цитує Воулза Motorsport.

"Що стосується Кімі. Я не можу судити, на якому рівні він знаходиться. Щодо його появи за кермом боліда цього року, я з самого початку завжди казав, що це меритократія".

"Логан повинен заслужити своє місце, і на даний момент у нього є кілька складних цілей - він повинен підібратися ближче до Алекса (Албона). Але на даний момент у нас на радарі немає нічого щодо його можливої ​​заміни".

Нагадаємо, що в Маямі стартував шостий етап сезону-2024, де вже відбувся спринт. На ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх сесій цього вікенду у Флориді.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Вільямс Мерседес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK