Іспанський мотогонщик загинув внаслідок аварії на Дакар-2024

Карлес Фалькон отримав травми, несумісні із життям.
15 січня, 17:10
Карлес Фалькон / https://www.instagram.com/cfalconb/
Карлес Фалькон / https://www.instagram.com/cfalconb/

Іспанський мотогонщик Карлес Фалькон загинув після аварії на другому етапі Дакара-2024

З відповідною заявою виступила команда TwinTrail Racing, у складі якої виступав Фалькон. Вона підтвердила смерть іспанця, опублікувавши пост в Instagram.

"Цього понеділка, 15 січня, нас покинув Карлес. Медична бригада підтвердила, що неврологічні пошкодження, спричинені зупинкою серцево-судинної системи під час аварії, є незворотними".

"Карлес завжди посміхався, завжди був активним, пристрасно насолоджувався всім, що робив, особливо мотоциклами. Він залишив нас робити те, про що він мріяв, — брати участь у перегонах Дакар".

"Він насолоджувався байком, він був щасливий на ньому. Ми повинні пам'ятати його за його усмішку і за те щастя, яке він дарував кожному".

https://www.instagram.com/cfalconb/
https://www.instagram.com/cfalconb/

"За освітою він був інженером-комп'ютерником. Інструктор з мотоциклів і пристрасний гід-мандрівник на мотоциклах. Багато хто навчався поряд з ним".

"Він навчав терпляче, енергійно і щасливо, він змусив усіх насолоджуватися мотоциклом. Це те, що він залишив нам і що ми завжди будемо зберігати з собою. Всі ми, хто був з ним близький: сім'я, друзі, колеги і фанати".

"Від сім'ї та команди ми просимо зберегти конфіденційність прощальних актів, які відбудуться найближчими днями. Дякуємо за Ваше розуміння".

Каталонець вже вдруге брав участь у найскладніших перегонах у світі. Він потрапив в аварію за кілька кілометрів від закінчення спецділянки від Аль-Хенакії до Аль-Дувадімі.

У Фалькона стався набряк мозку через перелом хребця C2. Він також зламав п'ять ребер, ліве зап'ястя і ключицю.

Нагадаємо, що рік тому, 2 січня 2023 року, загинув відомий гонщик і шоумен Кен Блок, який не впорався з управлінням снігохода.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ралі Дакар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK