Матч усіх зірок НБА 2024 року: вибір ISPORT.ua

Пропонуємо вам ознайомитись з вибором редакції учасників головної події зіркового вікенду.
20 січня, 12:45
Донован Мітчелл та Джарретт Аллен / Getty Images
Донован Мітчелл та Джарретт Аллен / Getty Images

Нещодавно Національна баскетбольна асоціація підбила треті підсумки фанатського голосування на Матч усіх зірок 2024 року.

У кожного є можливість допомогти своїм улюбленим баскетболістам вирушити на зірковий вікенд, який пройде в Індіанаполісі.

У зв'язку з цим ISPORT.ua вирішив зробити свій вибір за підсумками першої частини сезону, виділивши тих гравців, які на нашу думку найбільше заслуговують побувати на святі баскетболу.

Важлива ремарка: починаючи з других підсумків, ми обираємо тих гравців, які проявили себе з кращого боку з попередніх підсумків голосування (тобто, за минулий тиждень).

Захід

Задня лінія: Шай Гілджес-Александер (Оклахома), Ентоні Едвардс (Міннесота)

Що ще можна сказати про Шя, який просто не може покинути жоден із наших піків? Недаремно Шакіл О'Ніл свого роду пригрозив НБА, сказавши, що краще б ШГА бути серед тих, хто реально претендує на звання MVP.

За минулий тиждень чудово проявив себе Ентоні Едвардс, який часом згадує, що він може всерйоз стати головною зіркою Міннеости. Ну а те, що він зробив у матчі проти Мемфіса, мають побачити все.

Передня лінія: Пол Джордж (Кліпперс), Лаурі Маркканен (Юта), Нікола Йокич (Денвер)

Бігмени у нас збереглися на 2/3. Пол Джордж та Лаурі Маркканен продовжують вести за собою Кліпперс та Юту відповідно. Причому обидві команди видали чудовий переможний відрізок. У результаті ЛАК йдуть у четвірці лідерів, а Джаз піднялися до зони плей-ін.

Через тиждень до нашої стартової п'ятірки Заходу повертається Нікола Йокич, який набирав у середньому дабл-дабл. Варто зазначити, що в одному матчі він мав тріпл-дабл, а ще в двох випадках він залишався в одній передачі від двозначного показника у трьох статистичних метриках.

Схід

Задня лінія: Тайріз Мексі (Філадельфія), Донован Мітчелл (Клівленд)

Як і Йокич, через тиждень у нас знову знайшлося місце Тайрізу Мекси. Тепер уже повноцінна друга зірка 76-х значно підняла свою ефективність, а його цифри по кар'єрі – ніщо, порівняно з тим, що він демонструє цього сезону.

Дебютне потрапляння до нашої п'ятірки найкращих гравців Сходу заслужив Донован Мітчелл. Завдяки його результативній грі Кавальєрс мають шестиматчеву серію перемог і вже перебувають на четвертому рядку конференції.

Передня лінія: Джарретт Аллен (Клівленд), Янніс Адетокумбо (Мілуокі), Джоел Ембіід (Філадельфія)

У парі з Мітчеллом у старті Сходу зараз заслуговує опинитися і Джарретт Аллен, який набирає в середньому по сезону 15+10. Не став винятком і минулий тиждень, де центровий Клівленда був вкрай корисним.

Янніс Адетокумбо останній матч своєї команди пропустив через проблеми з плечем, але навіть попередніх ігор вистачило, аби застовпити за собою місце стартера. А лідерство в офіційному голосуванні - зайве підтвердження цього. Він з Гілджес-Александером стали єдиними, кого ми обирали всі три тижні.

Містер "Trust the Process" Джоел Ембіід повернувся після пошкодження коліна і відразу почав виносити суперників. 41+10, 41+7+10, 36+7 - такі цифри майбутній гравець збірної США демонстрував у трьох матчах. Дуже навіть гідно.

Другий вибір

Перший вибір

Нагадаємо, що проголосувати за учасників Матчу всіх зірок НБА 2024 можна на офіційному сайті ліги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Матч усіх зірок

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK