Ембіід ризикує пропустити залишок сезону через можливу операцію на коліні

Якщо чинному MVP буде потрібне хірургічне втручання, Філадельфію можна буде сміливо викреслювати зі списку контендерів.
3 лютого, 19:59
Джоел Ембіід / Getty Images
Джоел Ембіід / Getty Images

Філадельфія оголосила, що МРТ виявила у Джоела Ембііда "травму" латерального меніска лівого коліна, повідомляє NBC Sports.

Команда не уточнила, що саме сталося з меніском: пошкодження, розрив чи частковий розрив. Також не були оголошені терміни відновлення гравця. Відомо лише те, що 29-річний бігмен пропустить найближчі матчі Сіксерс.

За інформацією джерела, все веде до того, що стався таки розрив меніска, через що гравцеві буде потрібна операція. З цієї причини він буде змушений пропустити залишок нинішнього сезону, якщо не більше.

Варто відзначити, що це не перше пошкодження лівого меніска в кар'єрі Ембііда. Через розрив меніска чинний MVP НБА пропустив останні 37 матчів сезону-2016/17.

Читайте також: Вестбрук повторив рекорд ЛеБрона, набравши 25 тисяч очок за кар'єру

Матч проти Юти (127:124) став уже 13-м для Ембііда у цьому сезоні, який він пропустив. Передбачається, що баскетболіст все ж таки не зможе зіграти 65 матчів регулярки, що позбавить його можливості знову поборотися за звання найціннішого гравця.

Нагадаємо, що Джоел Ембіід травмував коліно у грі проти Голден Стейт, коли на його ногу впав форвард "воїнів" Джонатан Кумінга.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK