Найгірший секрет ліги: Орландо спробує підписати одного з лідерів Голден Стейт

Цілком можливо, що кар'єра Клея Томпсона у складі Ворріорз підходить до свого завершення.
8 квітня, 22:31
Клей Томпсон / Getty Images
Клей Томпсон / Getty Images

Цьогорічний сезон стане для Клея Томпсона останнім за його діючим контрактом з Голден Стейт. За цей рік баскетболіст отримає 43,2 мільйони доларів.

Незважаючи на те, що 34-річний шутер провів всю свою кар'єру у складі "воїнів", сторони все ніяк не можуть домовитись про умови нової угоди. Цією ситуацією має намір скористатися Орландо, повідомляє Тім Кавакамі з The Athletic.

"Один із погано прихованих секретів у лізі полягає в тому, що Орландо, наповнений молодими талантами, але не шутерами, може запропонувати Клею купу грошей наступного літа", - написав Кавакамі.

Томпсон, маючи можливість продовжити контракт з Ворріорз, може розглянути варіант із виходом на ринок вільних агентів наступного літа. Про це раніше повідомляли такі авторитетні інсайдери, як Едріан Вожнаровські (ESPN) та Шемс Чаранія (The Athletic).

Читайте також: Вембаньяма продовжує підкорювати НБА, видавши унікальні статистичні показники

Нагадаємо, що Голден Стейт обрав Томпсона під загальним 11-м піком на драфті НБА 2011 року. За 13 років у лізі захисник чотири рази ставав чемпіоном, а також п'ять разів їздив на матч усіх зірок.

У нинішньому сезоні Клей Томпсон набирає в середньому 17,6 очка, 3,3 підбирання та 2,3 передачі за матч, реалізуючи 43% кидків з гри та 38,4% - з-за дуги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK