Ліллард посилив травму ахілла у програному матчі з Індіаною

Мілуокі ризикує втратити ще й свою другу зірку.
27 квітня, 13:05
Деміан Ліллард / Getty Images
Деміан Ліллард / Getty Images

Минулої ночі в рамках першого раунду плей-оф Східної конференції відбувся третій матч між Індіаною та Мілуокі, який завершився перемогою перших в овертаймі з рахунком 121:119.

Поки головна зірка "оленів" Янніс Адетокумбо пропускав третю гру постсезону поспіль, відповідальність за позитивний результат лягла на плечі Деміана Лілларда. Однак і він ризикує стати відвідувачем лазарету.

Як повідомляє ESPN, ближче до кінця першої чверті Ліллард посилив травму ахілла, яка, за його словами, заважає йому з останнього матчу регулярного сезону проти Орландо.

Дейм завершив поєдинок із 28 очками та 8 передачами, реалізувавши 6 з 20 кидків із гри за 45 хвилин. В овертаймі він не набрав жодного очка.

За інформацією джерела, 33-річний захисник сказав тренеру Мілуокі Доку Ріверсу, що хоче залишитися на майданчику, щоб допомогти партнерам по команді, відвертаючи увагу гравців суперника.

Читайте також: Каррі став гравцем року в клатчі

Тепер Мілуокі поступається у серії з Індіаною 1-2. Наступна гра також пройде в Індіанаполісі. Матч №4 відбудеться в ніч проти понеділка, 29 квітня, о 02:00 за київським часом.

Нагадаємо, що на ISPORT можна ознайомитися з розкладом та результатами всіх матчів плей-оф НБА.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK