"Я все ще не впевнений": Беллью зробив прогноз на бій Спенс - Кроуфорд

Чемпіони напівсередньої ваги вже незабаром визначать абсолюта в дивізіоні.
2023 г., 26 липня, 19:58
Тоні Беллью / Getty Images
Тоні Беллью / Getty Images

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Тоні Беллью висловився щодо бою між володарем поясів WBC, WBA та IBF у напівсередньому дивізіоні Ерролом Спенсом і чемпіоном за версією WBO Теренсом Кроуфордом.

За словами британця, він не може назвати очевидного фаворита майбутнього поєдинку, але схиляється до того, що успіх у протистоянні святкуватиме Кроуфорд.

"Бій, якого так довго чекали, нарешті відбудеться цієї суботи, адже Еррол Спенс і Теренс Кроуфорд покладуть край своєму суперництву та визначать найкращого напівсередньоваговика в світі. Нам довелося дуже довго чекати цього бою, близько шести-семи років, тому я багато раз змінював свою думку щодо переможця, за кілька днів до бою я все ще не впевнений у своєму виборі.

Читайте також: "Легендарний поєдинок": Спенс оцінив значущість бою з Кроуфордом

У нас є два видатні таланти, які, ймовірно, знаходяться на піку своїх сил. Вони обоє не програвали у професіоналах. У боксі дуже рідко такі інгредієнти поєднуються у великих боях. Але цей бій справді буде великим, і я очікую, що після пам'ятної битви ми матимемо явного переможця.

Наразі я маю вибрати Кроуфорда. Багато в чому цей вибір пов'язаний з тим, через що останнім часом пройшов Спенс. У нього була серйозна автомобільна аварія, він знявся з бою проти Менні Пакьяо. Чи його тіло готове до поєдинку такого масштабу? Можливо, але я не ставлю під сумнів кондиції Кроуфорда так, як у випадку зі Спенсом", - наводить слова Беллью DAZN.

Нагадаємо, що бій за звання абсолютного чемпіона у напівсередній вазі відбудеться 29 липня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі.

Раніше Спенс заявив, що може завершити кар'єру після бою з Кроуфордом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK