"Я доведу це": Гарсія знайшов винного у проваленому допінг-тесті перед боєм з Хейні

Американський боксер вважає, що проти нього влаштували змову.
4 травня, 10:55
Гарсія здолав Хейні, але провалив допінг-тест / Getty Images
Гарсія здолав Хейні, але провалив допінг-тест / Getty Images

Раян Гарсія зробив гучну заяву про свій провалений тест на допінг перед боєм із чемпіоном світу за версією WBC у першій напівсередній вазі Девіном Хейні.

Американець вважає винним у тому, що його проба на заборонені речовини дала позитивний результат, консультанта VADA Віктора Конте, який, на думку боксера, діяв у змові з командою його суперника.

Читайте також: "Відчуваю, що нас на**али": Батько Хейні гнівно відреагував на позитивний допінг-тест Гарсії

"Це нісенітниця. Це шахрайство. Ми всі знаємо, що Віктор Конте - шматок л*йна. Він працює з VADA і тут раптово мій тест дає позитивний результат. Як? Місяцями він не давав позитивний результат, а потім в останній день, напередодні бою він виявляється позитивним? Я навіть не знаю, як це можливо.

Я вже попросив зразок В. У мене є професіонали, які перевіряють усі мої добавки. Ці люди стежать, щоб вони не були зіпсовані. Ми все з'ясуємо. Мені справді начхати, бо нічого не треба доводити собі. Я знаю одне, що Віктор Конте - шматок л*йна.

Як можна довіряти тому, хто заплямував свою репутацію у бейсболі, а потім він приходить у наш спорт та розробляє тест, який дав мені позитивний результат. Ви сумніваєтеся, що це внутрішня робота? Я доведу це", - наводить слова Гарсії Boxing News 24.

Раніше Гарсія зробив заяву про реванш із Хейні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK