"Засмучені і розчаровані": Президент ПСЖ оцінив виліт команди в півфіналі Ліги чемпіонів

Нассер Аль-Хелаїфі, втім, впевнений, що майбутнє за його клубом.
8 травня, 09:23
Нассер Аль-Хелайфі / Getty Images
Нассер Аль-Хелайфі / Getty Images

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі висловився про виліт підопічних Луїса Енріке в півфіналі Ліги Чемпіонів з Боруссією Дортмунд.

Катарський функціонер розповів про своє незадоволення результатом пртистояння, але висловив впевненість, що в майбутньому його клуб буде досягати успіхів.

" Ми дуже засмучені, дуже розчаровані, ми спіймали кураж наприкінці гри, але це футбол... Чотири рази ми влучили у каркас, двічі минулого тижня... Іноді футбол несправедливий, я думаю, що ми заслуговували на краще, але вітаю Дортмунд, вони також заслуговували на це в обох іграх.

Я хочу подякувати гравцям за те, що вони віддали все, тренеру і персоналу. Нашою метою було вийти у фінал, і навіть більше, але ми пишаємося досягнутим. У нас була наймолодша команда в Європі, і ми дійшли до трьох півфіналів за п'ять років, хоча наша мета на цьому не зупиняється. Ми будемо продовжувати, це не кінець світу. Ми просто повинні продовжувати працювати.

Ми будуємо проєкт на майбутнє, хочемо продовжувати нашу мету. У нас наймолодша команда в Європі, як я вже казав, майбутнє за нами".

Також Аль-Хелаїфі красномовно відреагував на питання журналіста про те, чи залишиться Луїс Енріке на посту керманича команди.

"Що це за питання? Ну дійсно. Ви взагалі розумієтесь в футболі", - розізлився Нассер.

Нагадаємо, з Луїсом Енріке ПСЖ в цьому сезоні завоював чемпіонство та потрапив в фінал Кубка Франції проти Ліона, який буде зіграно 25 травня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліга чемпіонів ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK