Манчестер Юнайтед розірвав угоду з Рангніком після консультації з тен Хагом

Спільна робота німця та нідерландця закінчилася, так і не розпочавшись.
2022 г., 24 червня, 22:55
Ральф Рангнік / Getty Images
Ральф Рангнік / Getty Images

Манчестер Юнайтед і Ральф Рангнік домовилися розірвати угоду наприкінці сезону через небажання Еріка тен Хага працювати з німцем, якому запропонували роль консультанта, повідомляє журналіст ESPN Роб Доусон.

Рангнік провів другу половину минулого сезону як тимчасовий тренер і мав обійняти посаду консультанта на найближчі два роки, починаючи з цього літа.

Але через тиждень після закінчення сезону МЮ оголосив, що німець остаточно залишив клуб і повністю зосередиться на своїй ролі головного тренера збірної Австрії.

Читайте також: Грінвуд залишиться під заставою до кінця слідства

За повідомленням джерел, Юнайтед пішов на такий крок після консультації з Тен Хагом, хоча Рангнік вже був незадоволений тим, що йому не надали можливості передати кермо клубом особисто.

Він очікував зустрітися з наступником віч-на-віч для детальної бесіди, але натомість нідерландець віддав перевагу телефонному дзвінку.

Також на рішення розійтися з Рангніком підштовхнули його пізні публічні висловлювання, зокрема, що цього літа клуб має підписати 10 нових гравців, щоби почати за щось боротися.

Як повідомляє ESPN, керівництво "червоних дияволів" навіть попросило колишнього тимчасового тренера підписати угоду про нерозголошення інформації через його відхід.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK