Майбутній гравець Реала міг стати одноклубником Мудрика

Ще до появи Реала на горизонті Челсі збирався придбати молодого форварда.
2023 г., 11 грудня, 08:31
Ендрік / Getty Images
Ендрік / Getty Images

Наступного літа форвард Палмейраса Ендрік перейде до мадридського Реалу, який уже викупив його контракт за 37,5 мільйона євро.

Проте нещодавно батько 17-річного футболіста розповів історію про те, як його син міг підписати контракт не з "королівським клубом", а з Челсі.

"Ми отримали запрошення від Челсі, від власника, і поїхали туди, щоб побачити клуб і країну. Ми бачили гру Челсі проти Арсеналу, і у нас була можливість побачити тренера, умови, Жоржіньо, Сесара Аспілікуету та Тьяго Сілву", - цитує бразильця Фабріціо Романо.

"Вони нам усе пояснили. Нас познайомили з людиною, яка допоможе нам облаштуватись. Вона показала нам будинок, в якому ми житимемо, школу, яку відвідуватиме Ендрік, церква, яку ми відвідуватимемо. У нас з Челсі все було в порядку" .

Джерело: Getty Images

Читайте також: Футбол сьогодні: Фіорентина - Наполі, матчі Бенфіки Трубіна, другої ліги та жіночого чемпіонату України

"Однак в останній момент все перекрутилося: не можу сказати на 100%, тому що я ще не підписав, але угода була закрита. Я вже думав, що житиму в Лондоні в таку холодну погоду".

"Але потім уночі зателефонував представник мого сина і повідомив, що власник Челсі відмовився від угоди, тому що ціна, яку їм доведеться заплатити за Ендріка, роздує ринок. Загалом це було 60 мільйонів євро за 16-річного хлопчика, який приїде лише через два роки. А потім з'явився Реал".

Нагадаємо, що нещодавно Ендрік допоміг Палмейрасу захистити чемпіонський титул Бразилії, чого не скажеш про Сантоса, який уперше за свою 111-річну історію залишив вищий дивізіон, що викликало масові заворушення у місті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK