"Він знизив планку": Сабо розкритикував лідера збірної України

Легенда українського футболіста розчарований Маліновським.
12 лютого, 20:50
Руслан Маліновський / Getty Images
Руслан Маліновський / Getty Images

Колишній тренер Динамо і збірної України Йожеф Сабо поділився думкою з приводу Руслана Маліновського, який став повноцінним гравцем Дженоа.

За словами експерта, український півзахисник знизив до себе вимоги, що ставить хрест на його амбіціях відіграти в топ-клубі.

Читайте також: Володар Суперкубка УЄФА порівняв Мудрика з Роналду

"Маліновський забив свій коронний гол з лівої з дальньої дистанції. Що сказати, виконав він добре, у воротаря не було шансів. Але в нього дуже маленька результативність. Це не йде ні в яке порівняння з Аталантою, де він ставав найкращим асистентом Серії А, забиваючи за сезон вісім м'ячів.

Переходи Руслана з однієї команди в іншу - спочатку Марсель, тепер Дженоа - не дуже добре позначаються на ньому. Це особливо прикро, тому що він хороший, працездатний і розумний футболіст.

Дженоа - це не команда його рівня. Це посередній колектив без амбіцій. Маліновський однозначно знизив свою планку, перейшовши в Дженоа. Він став гірше грати, не завжди навіть в основу потрапляє. І це в 12-й команді в турнірній таблиці Серії А!

Чому Руслан пішов з Аталанти? Швидше за все це його пішли. У Руслана ж був конфлікт із Гасперіні. Тренер конфліктував не тільки з Маліновським, а й з іншими футболістами, у нього складний характер, але як фахівець він хороший. Аталанта при ньому завжди тримається на високому рівні. Гасперіні рівняється на Лобановського, а це означає, що він вимогливий тренер.

Я не думаю, що Руслан буде довго грати. Вік є вік (у травні буде 31 рік - прим.). Маліновський гарний у відборах і атаці, але технічно і фізично він уже здає. Навряд чи ми його побачимо в сильнішій команді. А з його характером він і зовсім може швидко закінчити з футболом", - сказав Сабо в інтерв'ю для Sport Express.

У поточному сезоні Маліновський провів за Дженоа 23 матчі у всіх турнірах, у яких забив три голи і зробив дві гольові передачі.

Раніше українець пояснив, чому не святкував гол Аталанті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Руслан Маліновський

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK