Реал Мадрид - РБ Лейпциг: огляд та результат матчу Ліги чемпіонів 06.03.2024

"Вершкові" тріумфували в двоматчевому протистоянні за рахунок звитяги в першій грі.
6 березня, 23:58
Реал - РБ Лейпциг / Getty Images
Реал - РБ Лейпциг / Getty Images

У рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Реал на своєму полі прийняв РБ Лейпциг.

"Бики" були більш активними, що зрозуміло з огляду на те, що їм треба було відіграватись, і мали два непоганих момента, але Беньямін Шешко опинився в офсайді, а Луї Опенда не зміг переграти Андрія Луніна.

Наприкінці першого тайму в Опенда був ще один шанс, проте, цього разу його удар пішов повз ворота.  Вже по перерві Луї спершу обвів Луніна, але забарився з ударом, і український голкіпер зумів забрати м'яч в руки. 

Трохи пізніше Реал відкрив рахунок в матчі. Джуд Беллінгем вивів на "побачення" з Петером Гулачі Вінісіуса Жуніора, який зумів відправити м'яч в сітку воріт угорця.

РБ Лейпциг на це відповів голом іншого угорця, а саме Віллі Орбана, який відкликнувся на подачу Давіда Раума зі штрафного. Наприкінці гості організували фінальний штурм, але, своєї цілі він не досяг.

Таким чином, Реал завдяки перемозі в першому матчі тиждень тому пройшов в чвертьфінал Ліги чемпіонів, де вже очікує на свого суперника.

Статистика матчу Ліги чемпіонів Реал - РБ Лейпциг

Реал - РБ Лейпциг 1:1

Голи: Вінісіус, 65 - Орбан, 68

xG: 0.52 - 1.04
Удари: 12 - 18
Удари в площину воріт: 3 - 4
Володіння м'ячем: 54% - 46%

Реал Мадрид: Лунін — Карвахаль, Рюдігер, Фернандес, Менді — Вальверде, Чуамені, Кроос (Модрич, 78), Камавінга (Родріго, 46) — Беллінгем (Хоселу, 84) — Вінісіус

РБ Лейпциг: Гулачі — Генріхс, Люкеба, Орбан, Раум — Ольмо, Айдара (Кампль, 90), Шлагер (Ельмас, 84), Сімонс — Опенда (Юрарі Поульсен, 77), Шешко (Баумгартнер, 85)

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK