Снейдер розповів, як зірвав запис треку Промеса та Депая під час зборів

Нідерландець на правах ветерана засудив дії партнерів у команді.
19 березня, 19:50
Веслі Снейдер / Getty Images
Веслі Снейдер / Getty Images

Колишній хавбек Інтера Веслі Снейдер поділився кумедною історією, що сталася під час зборів національної команди Нідерландів.

"Я зіткнувся з Промесом і Депаєм у збірній Нідерландів. Вони захоплювалися музикою. Вони знаходили в цьому можливість трохи розслабитися в період між тренуваннями та змаганнями. Так само, як ми грали в карти, вони починали складати музику. Це потрібно прийняти.

Але одного разу сталося так, що за день до матчу з однієї кімнати долинала гучна музика. Я пішов подивитися. Вони записували пісню. Вони хотіли випустити її наступного дня. Тоді я сказав: "Хлопці, завтра у нас матч, тож займайтеся цим після паузи на ігри збірних".

Читайте також: "Нарвався не на ту команду": Депай "наїхав" у соцмережах на відомого репера за підтримку Інтера

"Вони прислухалися до цього. Спочатку вони сказали: "Чому? Це має бути дозволено". Це також має бути дозволено, але не в тому випадку, якщо у вас йде турнір.

Мемфіс розсердився і пішов, але підійшов до мене за сніданком того ранку і сказав: "Вес, ти абсолютно правий". Пісню не випустили того дня", – сказав Снейдер в інтерв'ю Veronica Offside.

Нагадаємо, на Ютуб-канал Депая підписано понад 800 тисяч осіб, а також опубліковано понад десять треків. Найпопулярніший набрав 19 мільйонів переглядів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мемфіс Депай

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK