Керівництво Роми визначилося з долею Де Россі на чолі команди

Тренер провів зустріч із власниками клубу, за підсумками якої "джаллороссі" виступили з заявою.
18 квітня, 14:50
Даніеле Де Россі / Getty Images
Даніеле Де Россі / Getty Images

Головний тренер Роми Даніеле Де Россі, який змінив у січні на чолі команди Жозе Моурінью, залишиться на своїй посаді й у наступному сезоні.

40-річний італійський фахівець провів зустріч із власниками клубу Деном та Раяном Фрідкіними, за підсумками якої вони підтвердили наміри щодо подальшої співпраці.

Читайте також: Названі терміни повернення на поле гравця Роми, у якого виникли проблеми з серцем

"Після вчорашньої зустрічі з Даніеле Де Россі ми раді повідомити, що він продовжить обіймати посаду тренера Роми в кінці цього сезону і в найближчому майбутньому.

За його короткого перебування на посаді головного тренера позитивний вплив, який його керівництво принесло всьому клубу, розповів свою власну незвичайну історію. Лідерство Даніеле відзначено повагою та сміливістю, а його сила та довіра, що глибоко вкоренилися в клубі, відповідають цінностям Роми, міста та наших уболівальників, які не мають собі рівних.

Ми продовжуватимемо працювати разом зі ще більшою прихильністю, щоб забезпечити майбутнє, на яке заслуговують уболівальники Роми. Ми дуже раді можливості побудувати довгостроковий проект із Даніеле", - ідеться в заяві на офіційному сайті клубу.

Зазначимо, що під керівництвом Де Россі Рома здобула 11 перемог, тричі зіграла внічию та зазнала двох поразок.

Наразі "джаллороссі" посідають п'яте місце в турнірній таблиці Серії А, маючи у своєму активі 55 очок після 31 зіграного матчу.

Також сьогодні, 18 квітня, Рома прийме у матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи Мілан після перемоги 1:0 у першому поєдинку.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Рома Даніеле де Россі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK