Легенда Барселони незадоволена публічною критикою Гюндогана на адресу гравців клубу

Пуйоль явно не в захваті від поведінки Ілкая.
19 квітня, 17:49
Карлес Пуйоль / Getty Images
Карлес Пуйоль / Getty Images

Колишній захисник Барселони та збірної Іспанії Карлес Пуйоль висловився про публічну критику Рональда Араухо з боку Ілкая Гюндогана.

"Кожен може говорити те, у що вірить. Я за те, що треба говорити, але говорити в роздягальні. Я також вважаю, що він висловлював свою думку без поганих намірів.

Щодо видалення Араухо, то це непросто, він сфолив, і я впевнений, що на ньому не було фолу. Такі речі зустрічаються у футболі”.

Читайте також: Араухо прокоментував критику на свою адресу від Гюндогана за матч із ПСЖ

"Багато разів Гюндоган отримував більший вплив у пресі, ніж у роздягальні. Ми чудово знаємо, як це все працює. Ми повинні намагатися не говорити надто багато речей назовні, тому що тоді вони можуть бути інтерпретовані в різний спосіб.

Я переконаний, що він не мав поганих намірів, я не думаю, що Хаві потрібно збирати когось разом, я думаю, що вони вже поговорили в роздягальні і все вирішили", - сказав Пуйоль в інтерв'ю Mundo Deportivo.

Нагадаємо, Араухо став головним антигероєм матчу Барселона - ПСЖ, заробивши вилучення в середині першого тайму, через що його команда в меншості зазнала розгрому (1:4).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK