Моурінью: Того, що тен Гаг має в Манчестер Юнайтед, у мене не було

Португалець заявив, що в клубі не вірили в нього.
22 квітня, 18:59
Жозе Моуріньо / Getty Images
Жозе Моуріньо / Getty Images

Жозе Моурінью прокоментував ситуацію в Манчестер Юнайтед, порівнявши з тим, що було при ньому.

Португалець заявив, що тен Гаг має такий рівень підтримки, який у самого Жозе в клубі ніколи не був. І саме цей брак віри в нього і став причиною звільнення з клубу.

"Мої стосунки з Едом Вудвордом були хорошими. Хорошими з особистого погляду. Навіть зараз ми надсилаємо одне одному повідомлення. Але з професійного погляду стосунки були не найкращими.

Я той, хто я є. Я футбольна людина. Ед - виходець з іншого середовища, і того, що тен Гаг має в Манчестер Юнайтед, у мене не було.

У мене не було такого рівня підтримки. У мене не було такого рівня довіри. Мені було сумно йти, адже я відчував, що перебуваю на самому початку процесу. У деякі моменти я відчував, що якби вони довіряли мені і вірили в мій досвід, все могло б бути інакше.

У команді все ще є пара гравців, яких я не хотів бачити п'ять або шість років тому. Мені здається, вони - не найкращий вибір для клубу певного масштабу.

Але я зробив свою роботу там. Час завжди говорить правду. Я б хотів, щоб Манчестер Юнайтед домігся успіху", - наводить слова Моурінью The Telegraph.

Раніше також повідомлялося, що МЮ знайшов заміну тен Гагу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK