Еберль - про пошук тренера: Поки не вийшло. Але врешті-решт все вийде

Функціонер налаштований оптимістично.
5 травня, 16:59
Макс Еберль / Getty Images
Макс Еберль / Getty Images

Спортивний директор Баварії Макс Еберль прокоментував пошуки клубом нового тренера.

Нагадаємо, раніше клубу вже відмовили Ральф Рангнік і Унаї Емері, а Томас Тухель так само налаштований залишити Баварію після завершення сезону.

Однак Еберль заявив, що вболівальникам не варто хвилюватися і те, що відбувається, - це нормальний процес, який завершиться новим призначенням.

"Я розумію всі чутки і розмови. Розумію, що всій країні більш-менш цікава ця тема - навіть сильніше, ніж те, що в півфінал Ліги чемпіонів вийшли дві німецькі команди.

Я ніколи не називав імена публічно - з досвіду знаю, що до підписання контракту може трапитися все. Ральф Рангнік відхилив нашу пропозицію і пояснив нам причини. Для нас це стало сюрпризом, але таке життя. Як я вже багато разів говорив, коли зачиняються одні двері, відчиняються інші. У футболі все швидко змінюється.

Перше рішення не завжди спрацьовує. Це абсолютно нормально. Є тренери, які обирають інші шляхи, і це їхнє право. У нас є ідеї. Ми обговорюємо, вивчаємо варіанти. Поки що не вийшло. Але врешті-решт все вийде", - цитує Еберля Bayern & Germany.

Раніше також Баварія несподівано програла Штутгарту.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія Мюнхен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK