"Їм дуже не вистачило скромності": Легенда французького футболу потролив ПСЖ за виліт із ЛЧ

Лізаразю непогано пройшовся по парижанам.
8 травня, 18:48
Біксант Лізаразю / Getty Images
Біксант Лізаразю / Getty Images

Колишній гравець Баварії Біксант Лізаразю оцінив виліт ПСЖ із Ліги чемпіонів.

"Їм дуже не вистачило скромності. Здобувши Дортмунд у суперники, вони були впевнені, що вийдуть у фінал. Думаю, це було неповажно по відношенню до Борусії. Вже програвши 0:1 і постраждавши, Луїс Енріке сказав, що знає одну фразу французькою, і це фраза "ми переможемо". Він виготовлявся. Якоїсь миті все повернулося – проти команди, яка в обох матчах виграла тактичну боротьбу.

Тренер Дортмунда ухвалив досить прості рішення. Вони дуже низько оборонялися, щоби не дати нападникам ПСЖ розігнатися. Вони грали дуже міцно. Це дуже, дуже добре працювало. Вони не дали ПСЖ проявити себе"

Читайте також: Насрі: ПСЖ мав вийти у фінал Ліги чемпіонів

"Перед матчем усі говорили про Луїса Енріке як про тактичного генія. Ми побачили, що це не так, бо битву виграв Едін Терзіч. Вони дивилися на Борусію згори донизу. Адже ця команда вже вигравала Лігу чемпіонів 1997-го. Це не просто якась команда для цього турніру. Вони показали, що у них сталевий характер, і ідеально впоралися з тим, щоб стримати ПСЖ", – сказав Лізаразю в інтерв'ю Franceinfo.

Нагадаємо, ПСЖ вчора зазнав другої поразки від Борусії Дортмунд (0:1), через що вилетів із Ліги чемпіонів на стадії півфіналу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліга чемпіонів ПСЖ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK