Динамо - Зоря 2:0: огляд матчу та результат гри 12.03.2024

Кияни наближаються до першого місця чемпіонату України, а луганці продовжують дивувати своїх фанатів із негативного боку.
12 березня, 17:37
Динамо Київ / УПЛ
Динамо Київ / УПЛ

У вівторок, 12 березня, у Києві на стадіоні імені Валерія Лобановського відбувся матч 21-го туру Української Прем'єр-ліги між місцевим Динамо та Зорею.

Поєдинок відбувався за не найзручніших погодних умов - у столиці України йшов сніг, до якого, судячи з усього, не всі були готові.

Команди грали м'ячем, який не дуже був помітний під час трансляції, а найрозчищенішим місцем на полі були воротарські площі. Але попри все це матч вирішили провести.

Хоча начальник "чорно-білих" Ігор Гузь заявив, що в команді все добре і немає жодних проблем із затримками зарплат, основний склад говорив про інше. На гру проти киян вийшли легіонери та гравці молодіжного складу. Лише Олександр Сапутін залишився єдиним українським гравцем звичайного складу Зорі. До того ж, у гостей була вкорочена лава запасних.

Зважаючи на такі проблеми у суперника, Динамо не могло не скористатися ситуацією. Підопічні Олександра Шовковського очікувано володіли ініціативою та перевершували опонента за всіма показниками.

Гол прийшов після не найскладнішої комбінації. У середині першого тайму Костянтин Вівчаренко закинув м'яч уперед на Владислава Ваната, який вдало прийняв м'яч і зблизька переграв Сапутіна.

Джерело: УПЛ

Після перерви ситуація на полі не сильно змінилася, хіба що перестав йти сніг, тож видимість стала трохи кращою.

Луганці кілька разів спробували загрожувати воротам Георгія Бущана, але це був явно не їхній день. "Біло-сині" у свою чергу зуміли подвоїти перевагу.

За п'ять хвилин до кінця основного часу Олександр Андрієвський виконав подачу зі штрафного, а Денис Попов ударом головою вразив ворота Сапутіна, який хоч і торкнувся м'яча, але відбити його не зміг.

За рахунок перемоги Динамо закріпилося на четвертому місці і наблизилося на відстань одного очка до Дніпра-1, який раніше не зміг обіграти ЛНЗ. Зоря залишається дванадцятою, маючи в активі 19 очок і безліч питань від фанатів клубу.

Читайте також: Футбол сьогодні: збірна України U-17 стартує на Євро-2024, Болонья - Ювентус у Серії А

Статистика матчу Динамо - Зоря 21-го туру УПЛ

Динамо - Зоря 2:0
Голи: Ванат, 30, Попов, 85.

Володіння м'ячем: 64% - 36%
Удари: 15 - 4
Удари в площину: 7 - 2
Фоли: 11 - 7
Атаки: 115 - 53

Динамо: Бущан - Тимчик (Караваєв, 46), Попов, Михавко, Вівчаренко - Бражко, Шепелєв, Волошин, Шапаренко (Андрієвський, 81), Кабаєв (Діалло, 89) - Ванат.

Зоря: Сапутін - Капустян, Джордан, Токар, Жуніньо - Башич, Азіангбе, Пісаренко, Мічин, Долбнєв (Байрук, 90+1) - Ндур (Гільєрме, 79).

Попередження: Шепелєв, Шапаренко.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK