"Був близький до завершення кар'єри": гравець Шахтаря зізнався, що міг завершити кар'єру

Петряк пережив важкий період у житті.
25 березня, 22:44
Іван Петряк / ФК Полісся
Іван Петряк / ФК Полісся

Півзахисник Шахтаря Іван Петряк, який на правах оренди виступає за Польєсе, розповів, як проходила його реабілітація від чергової важкої травми.

"У мене ситуація була нелегка. У мене була дуже складна травма і там не те, що команда, а й футбол був під загрозою. Я розірвав зв'язки всі на нозі, і зробили операцію, вона трошки там не вийшла, як потрібно, потім друга - теж трошки неуспішно.

Потім потрібно було робити третю. Слава Богу, скажімо так - винних я не шукаю, люди знають, як я до них ставлюся і, ну так склалося. Там операція була легка і її можна було зробити в будь-якому підвалі реально, а ось там так склалося і цей рік випав. Майже рік випав, так.

Читайте також: Трансфери УПЛ: Полісся орендувало гравця Шахтаря, склад Кривбаса поповнив ганський захисник

Було неймовірно важко? Морально. Зозуля їхала, важко, в будь-якому випадку важко. Вдома сидиш, дивишся це все - тренуватися не можеш. З милиць переходиш на нові милиці - потім знову операція. Потім трошки знову походив - знову милиці. Нормально, абонемент у мене був там уже хороший в операційній, тож ... Сподіваюся, що це все закінчилося.

Я намагаюся трохи десь може посміхатися над цим. Я така людина, я ніколи не буду показувати, що там у мене всередині коїться. Це, можливо, десь і погано, але я сподіваюся, що я вискочив із цієї ями, і зараз усе залежить тільки від мене, і знову ж таки хочу сказати слова подяки керівництву клубу, що в мене повірили і запросили.

Чи були думки про завершення кар'єри? Думок не було, були обставини, які могли завершити. Ну, був дуже близько, близько", - зазначив Петряк в інтерв'ю пресслужбі Полісся.

Раніше Полісся оголосило про підписання венесуельського нападника.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK