Ексгравцю НХЛ перерізали горло ковзаном, моторошна травма коштувала хокеїсту життя

Після страшного інциденту Адам Джонсон помер у лікарні.
2023 г., 29 жовтня, 16:52
Адам Джонсон / nypost.com
Адам Джонсон / nypost.com

Колишній нападник клубу НХЛ Піттсбург Пінгвінз Адам Джонсон, який останнім часом виступав за англійський Ноттінгем Пантерз, пішов із життя, після того як отримав моторошну травму під час матчу.

У виїзному поєдинку Кубка Великої Британії з Шеффілд Стіллерз 29-річний гравець команди гостей у зіткненні отримав поріз шиї лезом ковзана. Хокеїста почала заливати кров, але спочатку він спробував самостійно відправитися на лаву запасних. Однак ще на майданчику він знепритомнів, а лікарям команди довелося реанімувати його прямо на льоду.

Матч було перервано, а вісім тисяч глядачів, які були присутні на грі, попросили залишити арену, повідомляє New York Post.

Після Джонсона терміново доправили до лікарні, але менш як за добу спортсмен помер від отриманої травми.

Смерть хокеїста підтвердив його клуб Ноттінгем Пантерз.

Також із заявою виступила британська хокейна ліга.

"Із розбитим серцем повідомляємо, що нападник Ноттінгем Пантерз Адам Джонсон, на жаль, помер після жахливого нещасного випадку в суботньому матчі між Шеффілдом і Ноттінгемом. Усі, хто пов'язаний з лігою, думають про сім'ю, друзів і товаришів Адама в цей неймовірно сумний і важкий час. Ми також просимо всіх у цей час поважати приватне життя родини Адама", - ідеться у заяві.

Адам Джонсон провів у Піттсбург Пінгвінз два сезони в НХЛ з 2018 по 2020 рік, але зіграв лише 13 матчів, відзначившись одним голом та чотирма результативними передачами.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: НХЛ Піттсбург Пінгвінз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK