Шева - не перший: Топ-10 найкращих карт українців за всю серію FIFA

Згадуємо, які круті картки в UT отримували українці.
2023 г., 30 вересня, 12:39
Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Режим Ultimate Team у серії футбольних симуляторів FIFA (нині EA FC) став наріжним каменем жанру. З'явившись у 2009 році як платне DLC саме він змінив футбольні симулятори. Відтоді канадська компанія стала будувати свою гру саме навколо онлайн-режиму, який на сьогодні і є головним надбанням серії. А також золотим телям для самої EA.

Українські футболісти не раз і не два удостоювалися чесноти отримувати найвищі нагороди від канадської компанії у вигляді різних карток. З огляду на те, що цього року почалася нова ера футбольного симулятора канадської компанії, ми вирішили зібрати найкращі картки українців за всю історію UT.

Топ-10 найкращих карток українців за всю історію Ultimate Team

10 місце - FIFA 18-23 - Андрій Шевченко 91

Найкращі гравці в історії отримали в FIFA картки ікон (або кумирів), які останні п'ять років ділилися на три категорії - базова, середня і праймова. В EA FC від такого поділу відмовилися. Андрій Шевченко у своєму праймовому варіанті мав загальний рейтинг 92, однак, на жаль, ніколи не був популярною картою. 

9 місце - FIFA 21 - Андрій Шевченко 92

Очевидно, що в цьому топі буде багато Андрія Миколайовича. Крім вище названих трьох типів ікон також був ще третій, який називався "Моменти", такі карти канадці вручали гравцям за якесь особливе досягнення в кар'єрі. Свою картку в FIFA 21 Шевченко отримав за досягнення в Мілані.

8 місце - FIFA 22 - Андрій Шевченко 92

Роком пізніше Андрій Миколайович знову отримав Моментс картку, яка, однак, мало чим відрізнялася від версії з попередньої частини. Канадці лише змінили фотографію і не стали більше нічого змінювати.

7 місце - FIFA 20 - Жуніор Мораес - 92

Український бразилець донецького Шахтаря отримав картку Команди сезону за свої заслуги в сезоні-2019/20. Тоді Шахтар вилетів із ЛЧ, пройшов до півфіналу ЛЄ, а також взяв чергове чемпіонство України. Сам же Мораес відзначився 26-ма голами в 41 матчі сезону.

6 місце - FIFA 23 - Олександр Зінченко - 92

Тодішній новачок лондонського Арсеналу Олександр Зінченко закохав у себе не лише фанатів "канонірів", а й любителів FIFA. Захисник протягом сезону отримував різні класні картки, а наприкінці удостоївся потрапляння до Команди сезону.

5 місце - FIFA 20 - Андрій Шевченко 93

Кумедно, що найперша Моментс картка Шевченка була сильнішою, ніж усі її наступні версії. У гравця була вищою швидкість, кращим дриблінг, і спільнота симулятора прийняла її свого часу набагато тепліше.

4 місце - FIFA 18 - Марлос 93

Ще один ексгравець Шахтаря також потрапляв до команди сезону. Той рік був не найкращим для "гірників", нехай і пройшли чемпіонат України всього з однією поразкою, в єврокубках клуб провалився, взявши лише одну перемогу у восьми матчах. Сам же Марлос відзначився десятьма голами в 21 матчі сезону. А картку отримав вельми непогану.

3 місце - FIFA 21 - Андрій Ярмоленко 94

Тоді ще форвард Вест Гема Андрій Ярмоленко став щасливчиком, якого канадці обрали для літнього промо. Після закінчення футбольного сезону в FIFA також настає затишшя, тому влітку розробники радують гравців дуже сильними картами. Такими, якою була 94-та карта Ярмоленка з промо Літніх зірок.

2 місце - FIFA 23 - Андрій Шевченко 96

Минулого року EA Sports нарешті почала намагатися освіжити картки ікон і випустила промо Герой обкладинки, куди увійшли гравці, які побували на обкладинці гри. У 2005 році Андрій Шевченко потрапив на обкладинку FIFA 2005, разом з Фернандо Морьєнтесом і Патріком Вієйрою, за що і отримав круту картку через 18 років.

1 місце - FIFA 23 - Михайло Мудрик 97

Ну, і куди ж без висхідної зірки українського футболу Михайла Мудрика, увага до якого прикута після його дорогого переходу в Челсі. Михайло в минулій частині отримав дві спеціальні карти, одна з яких також припала на літнє промо і отримала неймовірно високий рейтинг.

Зазначимо, що українські футболісти чимало отримували хороших карток з високим рейтингом, але про це ми напишемо в нашому наступному матеріалі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK