Маррей отримав травму за два тижні до старту Вімблдону

Британець ризикує не встигнути підготуватись до турніру.
2022 г., 12 червня, 20:58
Енді Маррей / Getty Images
Енді Маррей / Getty Images

У неділю, 12 червня, у Штутгарті відбувся фінал турніру АТР 250, в якому зійшлися 68 ракетка світу Енді Маррей і 10 ракетка світу Маттео Берреттіні. Перемогу у матчі святкував італієць 6:4, 5:7, 6:3.

Для 26-річного тенісиста цей турнір став першим після перенесеної операції на руці, він не грав із середини березня – і одразу став переможцем. А ось із Марреєм історія зворотна.

Читайте також: Берреттіні - про позбавлення Вімблдону очок: Мене кинули

35-річний британець грав у своєму першому фіналі ATP на траві з 2016 року, і на своєму шляху він вибив Стефаноса Ціціпаса та Ніка Кірьоса. Тривожні моменти для 35-річного британця настали, коли йому довелося двічі викликати фізіотерапевта у третьому сеті.

Було чути, як він казав своїй команді: "Немає жодних шансів, що я зможу як слід подавати". У нього було широке лікування лівої області паху/стегна, і до кінця матчу він помітно кульгав. talkSPORT.

Все це викликає побоювання щодо його участі в Вімблдоні, який розпочнеться лише через два тижні, 27 червня, адже це турнір, на який він особливо націлений. Маррей вирішив здебільшого пропустити сезон ґрунтових кортів, щоб мати можливість добре підготуватися до трави.

Він має зіграти у Квінсі наступного тижня у фінальному великому турнірі перед Вімблдоном, але його участь тепер буде під питанням.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK