Ветеран Мілана покине клуб після закінчення сезону

Сімон К'єр стане вільним агентом.
29 квітня, 15:05
Сімон Кьєр / Getty Images
Сімон Кьєр / Getty Images

Агента захисника Мілана Симона К'єра заявив, що його клієнт залишить клуб після завершення сезону.

Нагадаємо, 37-річний датчанин приєднався до Мілана 2020 року всього за 3,5 млн євро. Відтоді Сімон провів 120 матчів, у яких забив один гол і зробив три асисти.

Агент футболіста Міккель Бек заявив, що після закінчення контракту К'єра клуб вирішив його відпустити - це обопільне бажання сторін. Для данця гра за Мілан стала мрією, що збулася.

"Це природне прощання з клубом, грою в якому Симон насолоджувався протягом більш ніж чотирьох років. Зараз це здається правильним рішенням.

Багато років тому Симон сказав мені, що він хоче одного разу пограти за Мілан, і ця мрія збулася найпрекраснішим чином. І справді, Мілан став клубом, у якому Симон провів найбільше матчів.

Його мрії та амбіції полягали в тому, щоб допомогти клубу повернутися туди, де він має бути - на вершину італійського футболу. І з моменту переходу йому вдалося виграти чемпіонат і закріплюватися на високих позиціях щороку. І клуб повернувся на вершину Європи - минулого сезону Мілан дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів", - наводить слова Бека Bold.

Раніше також Тьяго Сілва заявив, що покидає Челсі влітку.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK